آموزش پخت شامی سیب زمینی به سبک هندی
روش تهیه
سیب زمینی را پخته و لپه را هم پخته به هم اضافه می کنیم و میکس می کنیم سپس زرده را اضافه کرده و سبریجات معطر و آرد نخود ۷۰۰ گرم بعلاوه ادویه جات را مخلوط کرده و به اندازه یک کلوچه برداشته، داخل تخم مرغ و آرد نخود زده و داخل روغن سرخ می کنیم
این شامی با سس تمبر هندی هم قابل سرو است.
مواد لازم
تکفارس آی آر
سیب زمینی ۹۰۰ گرم
آرد نخود ۷۵ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
لپه پخته شده و میکس شده ۲ پیمانه
نعناع و جعفری ۳ قاشق غذاخوری
www.takfars.ir
تخم مرغ کامل ۱ عدد
نمک – فلفل – فلفل قرمز تند- زیره سبز ۱/۲ قاشق چایخوری