image, آموزش پخت سوپ مرغ یونانی با لیمو

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت و ۰ دقیقه میباشد .

سوپ را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .

همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

مواد لازم برای سوپ لیمو و مرغ یونانی

آب مرغ ۱/۵ لیتر

برنج ۱۰۰ گرم

سینه مرغ ۲ عدد بدون استخوان

تخم مرغ ۲ عدد

لیمو ترش ۱ عدد بزرگ

جعفری ۲ قاشق غذا خوری خرد شده

نمک به میزان لازم

فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه سوپ لیمو و مرغ یونانی

آب مرغ و برنج خود را درون قابلمه ای بریزید و روی شعله متوسط بگذارید وقتی شروع به جوشیدن کرد شعله را کم کنید و هم بزنید و بگذارید به مدت ۸ دقیقه در این حالت بجوشد تا برنجتان نرم شود.

سپس مرغ را به آن اضافه کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه با مواد بپزد و سپس آن را از قابلمه خارج کنید تا خنک شود و ان را ریش ریش کنید و دوباره به مواد اضافه کنید.

درون ظرف گودی تخم مرغ ، آب و یک عدد لیمو تازه را با هم به آرامی مخلوط کنید.

به مخلوط تخم مرغ یک فنجان از مایه سوپ اضافه کنید و هم بزنید.

قابلمه را از روی شعله بردارید و مخلوط تخم مرغ را به آن اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه به آرامی هم بزنید.

به مقدار کافی فلفل آسیاب کنید و با جعفری تزئین کنید.


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید