تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

آموزش پخت دلمه شلغم برای مهمانی های خانوادگی

image آموزش پخت دلمه شلغم برای مهمانی های خانوادگی

شلغم ها را شسته، پوست گرفته و به صورت حلقه ای برش می زنیم. پیاز را با غذاساز خرد کرده و با گوشت چرخ کرده، ریحان، برنج، نمک و فلفل مخلوط می کنیم و ورز می دهیم. از مواد گوشتی به اندازه نارنگی کوچک برداشته و بین دو حلقه شلغم قرار می دهیم و آنها را در قابلمه ای که کف آن را چرب کرده ایم می چینیم. رب گوجه فرنگی را در کره تفت داده و آب جوش را اضافه می کنیم. سس آماده شده را روی دلمه ها ریخته و می گذاریم تا دلمه ها بپزند.

مواد اولیه

شلغم ۱۰ عدد

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم

تکفارس آی آر

پیاز دو عدد

برنج پخته شده نصف پیمانه

ریحان ساطوری شده سه قاشق سوپخوری

فلفل سیاه یک قاشق چایخوری

کره دو قاشق سوپخوری

www.takfars.ir

رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری

آب یک پیمانه

نمک به میزان لازم

محصولات معتبر
محصولات معتبر