تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

آموزش پخت دال عدس گیاهی برای ورزشکاران

image آموزش پخت دال عدس گیاهی برای ورزشکاران

روغن را در قابلمه بزرگی روی حرارت متوسط داغ کرده و پیاز را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید

هویج را به قابلمه اضافه کرده به مدت ۸ دقیقه با حرارت کم بپزید. (هر از گاهی هم بزنید)

سیر، زنجبیل، تخم گشنیز، زیره، زردچوبه، دارچین وپودر فلفل چیلی را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید.

گل کلم و عدس قرمز را اضافه کرده و هم بزنید.

تکفارس آی آر

گوجه فرنگی، شیر نارگیل، نمک و عصاره مرغ یا سبزیجات را اضافه کنید

بعد از اینکه مخلوط جوش آمد در قابلمه را گذاشته و شعله را کم کنید. اجازه بدهید ۲۰ دقیقه آهسته بجوشد. (هر از گاهی آن را هم بزنید)

از روی حرارت برداشته و آب لیمو را اضافه کرده وسرو کنید.

image آموزش پخت دال عدس گیاهی برای ورزشکاران

مواد لازم دال عدس با هویج و گل کلم

www.takfars.ir

عدس قرمز ½۱ پیمانه

کنسرو گوجه فرنگی ۴۲۰ گرم

هویج نازک ورقه شده ۲ عدد

گل کلم ۲ پیمانه (حدود¼گل کلم)

شیر نارگیل ½۱ پیمانه

پیاز خرد شده ۲ عدد

سیر ریز خرد شده ۴ حبه

زنجبیل ریز رنده شده ۱ قاشق غذاخوری

تخم گشنیز ½۱ قاشق چایخوری

زیره ½۱ قاشق چایخوری

تک فارس

زرد چوبه ۱ قاشق چایخوری

دارچین ¾ قاشق چایخوری

پودرفلفل چیلی ¼ قاشق چایخوری

آب لیمو ۲ قاشق غذاخوری

روغن گیاهی ۳ قاشق غذاخوری

نمک ½۱ قاشق چایخوری

محصولات معتبر
محصولات معتبر