image, آموزش پختن آبگوشت مخصوص تهرانی ها

اگر می خواهید عطر و رنگ زعفران بیشتر به خورد غذا برود، چند دقیقه قبل از اینکه حرارت اجاق گاز را خاموش کنید، زعفران را اضافه کنید و هم بزنید.

تفاوت این آبگوشت با آبگوشت های رایج امروزی به خاطر داشتن مغزها و همچنین آلو، سیب و قیسی است.

آبگوشت مغزدار از غذاهای سنتی شهر تهران می باشد.این آبگوشت را خیلی قدیم ها در تهران می پختند.

طرز تهیه آبگوشت مغزدار

ابتدا گوشت را شسته در سبد بگذارید تا آب آن کشیده شود. پیاز را بشویید، پوست آن را جدا کنید و به چهار تکه برش بزنید.

در قابلمه ای مناسب ۴ لیوان آب،گوشت و پیاز را بریزید تا پخته شوند.

لوبیا سفید را از قبل در ظرفی به مدت نصف روز بریزید تا خیس بخورد. سپس لوبیا را آبکش کنید. وقتی گوشت نیم پز شد لوبیا را اضافه کنید تا کاملا پخته شود.

مغز گردو، بادام، پسته و فندق را در آب بگذارید تا بتوانید پوست آنها را به راحتی جدا کنید.

سپس چهار مغز را بیفزایید و حدود نیم ساعت بگذارید با حرارت زیاد تا مواد کاملا بجوشد به میزان لازم نمک و فلفل هم اضافه کنید .

سیب درختی را بشویید و خرد کنید. قیسی، آلو خورشی و سیب را اضافه و حرارت را کم کنید تا کاملا مواد پخته شود و غذا جا بیفتد .

حرارت را خاموش کنید و زعفران دم کرده را هم اضافه کنید و هم بزنید.

مواد لازم برای آبگوشت مغزدار برای ۴ نفر

گوشت آبگوشتی

۳۰۰ گرم

لوبیا سفید

۱/۴ پیمانه

مفز گردو ، مغز بادام ، مغز پسته و مغز فندق

۱/۲ پیمانه

قیسی

۴ عدد

آلو خورشی

۶ عدد

سیب درختی متوسط

۱ عدد

پیاز

۱ عدد

زعفران آب شده

۳ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل

به میزان لازم


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید