image, آموزش فر زدن موها با بیگودی حرفه ای

کدام بیگودی را انتخاب کنید؟

انتخاب بیگودی‌های فر وابسته به حالتی است که می‌خواهید به موهای‌تان بدهید، یعنی می‌خواهید فر ریز بدهید یا درشت یا متوسط. این بیگودی‌ها را می‌توانید از بیرون تهیه کنید یا اینکه با هزینه‌ کمتری در منزل درست کنید، به این ترتیب که کاغذهایی به ابعاد ۹ در ۹ یکدست و هم اندازه بسته به حجم مو به تعداد ۳۰ تا ۵۰ عدد درست کرده (می‌توانید از کاغذهای یادداشت مربع شکل استفاده کنید) و را لوله‌ای شکل کنید که مثل بیگودی‌های ریز شود.

البته انتخاب بیگودی بستگی به جنس مو هم دارد، مثلا اگر موها بسیار لخت بود، حتما از بیگودی ریز استفاده کنید و البته می‌توانید بسته به حجم مو یک تا ۲ قاشق ژل در آب حل کرده و با آبپاش روی موها هنگام پیچیدن بپاشید یا از اسپری‌های مخصوص همین کار یا موس استفاده کنید. بهترین سایز برای بیگودی سایز متوسط است که بهترین نتیجه را ایجاد می‌کند. یادتان باشد برای موهای فر هرگز از ژل استفاده نکنید. ما در اینجا مقدمات بیگودی پیچی و طریقه بستن موها را طی چند درس ساده به شما یاد می‌دهیم. اگر این درس‌ها را یاد بگیرید، دیگر دچار کوچک‌ترین اشکالی نخواهید شد و می‌توانید خودتان آرایشگر خودتان باشید.

چطور موها را بپیچید؟

برای پیچیدن سر باید تمیز و شسته شده باشد. پوست سر خشک ولی ساقه‌های مو باید مرطوب باشد بنابراین پس از حمام آب موها را با حوله تا جایی که ممکن است بگیرید و بعد در حالی که هنوز نمدار هستند، آنها را به دو طرف سر شانه کنید. باید به دقت گره‌ها را باز کنید تا بتوانید به راحتی آنها را از هم جدا کنید؛ البته می‌توانید فقط به اندازه‌ای موها را از هم جدا کنید که برای پیچیدن بیگودی لازم است. اگر می‌خواهید کل موهای سر را بپیچید باید با باز کردن فرق آنها را به ۹ قسمت تقسیم کنید. یادتان باشد اگر هم موهای‌تان کاملا خشک شده ‌است می‌توانید با اسپری آب آنها را مرطوب کنید.

از کجای سر شروع کنید

برای شروع پیچیدناز قسمت جلو یعنی مستطیل جلو شروع کنید و همینطور پیچیدن را تا انتهای پس گردن در امتداد مستطیل جلو ادامه دهید. باید نخست موها را مستقیم نگه داشته و بعد بیگودی را جلو یا پشت دسته مو نگه دارید و شروع به پیچیدن کنید و مواظب باشید که سر موها کاملا صاف بسته شود و سپس بیگودی را ببندید. در مرحله بعد از دو طرف سر شروع به پیچیدن کنید و در نهایت ۲ مثلث طرفین و بنا گوش را بپیچید. همیشه بهتر است پیچیدن به زیر باشد. برای پیچیدن جلوی سر دو یا سه تا بیگودی اول را به طرف جلو می‌پیچیم. اگر موهای چتری بلند بود، بسته به فرق خودتان می‌توانید به سمت چپ یا راست بیگودی‌ها را بپیچید.

اگر موهای‌تان فر است

اگر موهایی فر دارید و می‌خواهید با بیگودی حالت بهتری به آنها بدهید باید نکاتی را مد نظر داشته‌ باشید؛ اول اینکه بعد از شستن موهای خود حتما از نرم‌کننده استفاده کنید؛ همچنین از شانه با دندانه‌های ریز اصلا استفاده نکنید چون موجب وز و فر شدن موها می‌شود. بیشتر توصیه می‌کنیم برای استفاده روزانه از برس سیمی استفاده کنید؛ البته شانه‌های دندانه درشت هم می‌تواند برای شما انتخاب خوبی باشد.

هنگـام سشـوار کشـیدن حتمــا از برس‌های‌ گرد‌ چوبی استفاده کنید البته پیشنهاد می‌کنیم سعی کنید موها را با فر بودن‌شان زیبا جلوه بدهید و دائم آنها را چه با سشوار یا هر وسیله دیگری صاف نکنید چون موهای شما بیشتر مستعد موخوره می‌شود. برای اینکه موها بهتر حالت بگیرند آنها را هر یک یا ۲ ماه یک‌بار نیم‌سانت کوتاه کنید؛ البته نباید موهای‌تان را به شیوه خرد کوتاه کنید چون مدل دادن به آنها سخت می‌شود.

فوت کوزه‌گری که نمی‌دانستید

هنگام پیچیدن باید حواس‌تان باشد که باید از جلو تا پس سر موها با زاویه ۹۰ درجه پیچیده شوند، پس سر به بالا یا با زاویه ۹۰ به بالا یا ۱۸۰ درجه تکه‌های مو را بپیچید، بغل‌ها را هم با زاویه ۹۰ درجه بپیچید. در ۲ مثلث طرفین اگر بیگودی جا نشد، می‌توانید آنها را به طور اریپ بپیچید.

حالت‌دهنده‌ها را فراموش نکنید

از جلو با لایه‌های خیلی کم کار خود را شروع کنید، کمی تافت یا مواد نگهدارنده به موها بزنید، البته اگر موهای‌تان کمی حالت دارند و به راحتی به هر فرمی که می‌خواهید درمی‌آیند، استفاده از مواد حالت‌دهنده توصیه نمی‌شود و تنها نم داشتن موها کافی است. برای موهای فر هم هرگز از ژل استفاده نکنید. همچنین می‌توانید برای براق شدن و گرفته شدن خرده موها قبل از استفاده از بیگودی کمی کرم مو یا کریستال مو لابه‌لا و روی موها بزنید.

به نوبت باز کنید

بعد از اینکه تمام بیگودی‌ها را پیچیدید، بین یک تا ۲ ساعت به موها اجازه دهید که فر شوند و حالت بگیرند البته برای بهتر حالت گرفتن می‌توانید حدود ۲۰ دقیقه سشوار روی موها بگیرید، البته این مدت در افراد مختلف متغیر است. بعد از زمان سپری شده همه موها را باز نکنید. ابتدا از زیر موها یک بیگودی باز کنید، اگر مو حالت فر گرفته بود، بقیه را باز کنید و در غیر این صورت بیگودی را سر جای خودش بپیچید و اجازه دهید موها خشک شود و حالت بگیرد.

موها را آرایش کنید

وقتی موها آماده شد، بیگودی‌ها را تک‌تک باز کنید و از ژل یا کرم مو و… برای بهتر مشخص‌تر شدن فرها و همچنین ماندگاری بیشتر آنها استفاده کنید و بعد بیگودی بعدی و زدن مواد و همین‌طور تا آخر. مواد مختلفی برای فرم دادن به موهای فر وجود دارد، انتخاب مواد درست، بستگی به هدف نهایی ما دارد.

برای تثبیت کردن موها در آخر می‌توان از تافت استفاده کرد؛ اگر می‌خواهید از تافت استفاده نکنید بعد از آنکه موها را به ترتیب از جلو به سمت پشت سر به آرامی باز کردید، می‌توانید با انگشتان‌تان آنها را از هم جدا کرده و فر را طبیعی‌تر نشان دهید و در این هنگام برای براق شدن موها از کمی روغن زیتون یا کریستال یا کرم مو استفاده کنید.

کدام سایز بیگودی را انتخاب کنیم؟

برای جلوی موها از بیگودی‌های درشت استفاده کنید و برای قسمت داخلی موها را به جلو و نزدیک به صورت برس زده و بعد بیگودی بپیچید. همچنین برای آنکه موها پوش داشته باشند، بیگودی‌ها را در فاصله‌ای دورتر از هم بپیچید تا وقتی که آنها را باز می‌کنید، بتوانید موها را پوش دهید. اگر فر ریز می‌خواهید لایه‌ها را نازک و از بیگودی‌های ریزتر استفاده کنید و اگر فر درشت‌تر و بابلیس شده می‌خواهید از بیگودی‌های درشت‌تر برداشته و لایه‌ها را ضخیم‌تر بردارید.

چند فوت کوزه‌گری که فقط آرایشگرها می‌دانند:

۲ عدد بیگودی را در جهات مخالف هم بپیچید حسن این کار در آن است که برای بستن آنها فقط از یک سنجاق استفاده می‌کنید. به این طریق اگر سنجاق کم داشته‌ باشید، مشکلی پیش نمی‌آید.

وقتی می‌خواهید دالبرهای نرمی به موهای‌تان ببخشید از سنجاق‌های بلند استفاده کنید. موها را دور انگشت پیچیده و بعد حلقه مو را تا نزدیکی سر بپیچید و فر را کاملا صاف و تخت نگه دارید و به کمک یک عدد سنجاق محکم ببندید به طوری که حلقه مو راست بایستد.

موهای فر پشت گردن برای مواقعی که موی سر کوتاه است به وسیله سنجاق زده می‌شوند. برای پیچیدن این فرها، شانه دسته‌داری را برداشته و به کمک آن دسته‌ای از موها را در دسته شانه بپیچید و سنجاق بزنید.


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید