تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

آموزش عکس به عکس درست کردن رولت مرغ

بیایید با این ۳ ماده شروع کنیم: بیسکویت، نان و کره. الان بهترین زمان برای گرم کردن فر در دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت (۲۳۰درجه سانتیگراد) هست.

image آموزش عکس به عکس درست کردن رولت مرغ

نان و بیسکویت ها را در غذاساز بریزید و هم بزنید. سپس کره آب شده را به آن اضافه کنید و غذاساز را روشن کنید تا کاملا با نان و بیسکویت ها مخلوط شود.

image آموزش عکس به عکس درست کردن رولت مرغ

اکنون مواد را در سینی فر بریزید و داخل فر گرم به مدت ۳ تا ۵ دقیقه قرار دهید. حواستان به مواد باشد و آن را گهگاهی در فر هم بزنید تا کمی حالت ترد بگیرد و نسوزد. بعد از اینکه آماده شد داخل یک ظرف گود بریزید.

تکفارس آی آر

image آموزش عکس به عکس درست کردن رولت مرغ

قسمت دوم این دستور آماده کردن رولت مرغ هاست. ابتدا داخل کالباس ها کمیپنیر قرار دهید و رول کنید. اگر سوسیس ها کوچک است با دو عدد سوسیس رول ها را درست کنید.

image آموزش عکس به عکس درست کردن رولت مرغ

برای درست کردن رولت مرغ ابتدا باید وسط سینه مرغ شکاف ایجاد کنید. با استفاده از چاقوی تیز قسمت ضخیم آن را پیدا کنید و شکاف را همانند تصویر زیر درست کنید. حواستان باشد که کناره های آن بریده نشود فقط حفره ای وسط آن ایجاد کنید.

image آموزش عکس به عکس درست کردن رولت مرغ

www.takfars.ir

سپس داخل حفره ها را با رول های سوسیس که از قبل آماده کرده اید پر کنید. قسمت های اضافه آمده سوسیس را ببرید و درب آن را کامل ببندید.

image آموزش عکس به عکس درست کردن رولت مرغ

دو طرف مرغ را با سس، فلفل و نمک آغشته کنید.

image آموزش عکس به عکس درست کردن رولت مرغ

قسمت سوم این دستور مواد روی رولت هاست. سه ظرف بزرگ برای تخم مرغ ها، آرد و مواد تستی که آماده کرده اید در نظر بگیرید. به تخم مرغ ها و آرد کمی نمک بزنید.

image آموزش عکس به عکس درست کردن رولت مرغ

مرغ ها را ابتدا به آرد آغشته کنید. سپس به تخم مرغ و در نهایت به مواد تست. مواد را روی مرغ پرس کنید تا کاملا بچسبد.

image آموزش عکس به عکس درست کردن رولت مرغ

برای سرخ کردن رول های مرغ ابتدا سینی فر را چرب کنید و مرغ ها را روی آن بچینید. به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه روی پایین ترین طبقه فر قرار دهید. سپس سینی را در طبقه بالاتر قرار دهیدو دمای فر را به ۴۰۰ درجه تغییر دهید. و بگذارید رولت ها به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه در فر بماند. بعد از آماده شدن غذا بگذارید ۵ دقیقه سرد شود تا هنگام سرو آب نیندازد.

image آموزش عکس به عکس درست کردن رولت مرغ

تک فارس

مواد لازم:

۴ عدد سینه مرغ

۲۵ عدد بیسکویت ترد

۴ الی ۵ عدد نان تست

۵ قاشق غذاخوری کره آب شده

۸ اسلایس کالباس

۸ اسلایس پنیر سوئیسی یا پنیر گودا

۳ قاشق غذاخوری سس خردل

۱ پیمانه آرد

۲ عدد تخم مرغ بزرگ

T A K F A R S

نمک و فلفل

محصولات معتبر
محصولات معتبر