image, کامل ترین آموزش ساخت رنگ خوراکی تزیین کیک و غذا

روش تهیه رنگ سبز

اگر از اسفناج تازه استفاده می کنید ، بعد از شستن در یک ماهی تابه کوچک، اسفناج را در آب به مدت ۵ دقیقه با در بسته بپزید و بعد آب اضافیش را بریزید و در مخلوط کن پوره کنید (اگر دیدید مواد سفت است یک قاشق غذاخوری آب اضافه کنید) و صاف کنید و در یخچال قرار بدهید.اگر اسفناجتان فریزری است اول اجازه بدهید کاملا یخ آن باز شود و بعد مراحل بالا را انجام بدهید.

مواد لازم

۱ پیمانه (۳۰ گرم) اسفناج، تازه یا یخ زده

۳ قاشق غذاخوری آب

روش تهیه رنگ صورتی

مواد را در مخلوط کن یا غذاساز با سرعت بالا میکس کنید تا یکدست شود و بعد از صافی ریز رد کنید این رنگ را می توانید در ظرف در بسته تمیز تا دو هفته در یخچال نگهداری کنید.

مواد لازم

۱/۴ پیمانه (۶۲ گرم) چغندر پخته بدون آب(لبو)

۱ قاشق چای خوری آب چغندر غلیظ

روش تهیه رنگ زرد

در یک شیرجوش کوچک، آب و زردچوبه به مدت ۳ تا ۵ دقیقه بجوشانید و اجازه بدهید کاملا سرد شود و بعد آن راصاف کنید .در ظرف در بسته تا ۲ هفته در یخچال قابل نگهداری است ،

فقط در ظرفی نگهدارید که اگه رنگی شد براتون مهم نباشد چون رنگ زردچوبه پاک نمی شود.

مواد لازم

۱/۴ پیمانه آب

۱/۲ قاشق چای خوری زردچوبه

روش تهیه رنگ ارغوانی

مواد را در مخلوط کن یا غذاساز با سرعت بالا میکس کنید تا یکدست شود و بعد از صافی ریز رد کنید ، این رنگ را می توانید در ظرف در بسته تمیز تا دو هفته در یخچال نگهداری کنید.

مواد لازم

۱/۴ پیمانه (۳۵ گرم) زغال اخته، تازه یا یخ زده

۲ قاشق چای خوری آب

برای هر بار مصرف اول ۱ قاشق چای خوری از رنگ مورد نظرتان را به مواد اضافه و درصورتیکه رنگ مورد نظرتان بدست نیامد رنگ بیشتری اضافه کنید.


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید