تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

آموزش روش پخت اصلی غذای شمالی باقلاقاتق

image آموزش روش پخت اصلی غذای شمالی باقلاقاتق

روش پخت باقلاقاتق رشتی

لوبیا کشاورزی رشتی را از چند ساعت قبل در آب جوش خیس کرده و دو بار آب آن را عوض کنید، پوست لوبیا ها را گرفته و آن ها را به دو نیم تقسیم کنید.

سیر تازه را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید پس از اینکه بوی سیر بلند شد لوبیا ها را اضافه کرده و تفت دهید تا نیم پز شوند، سپس شوید خشک را به آن ها اضافه کنید و کمی نفت دهید.

پس از اینکه کمی مواد را تفت دادید حدود ۲ – ۳ لیوان آب اضافه کنید و در قابلمه را ببندید، بگذارید ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزد، پس از پختن لوبیا ها دو عدد تخم مرغ را داخل باقلا خورش بشکنید و با حرارت ملایم بگذارید تخم مرغ ها بسته شوند و خورش به روغن بیفتد.

تکفارس آی آر

خورش باقلاقاتق شما آماده است آن را در ظرفی بریزید و در کنار کته یا نان تازه سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه باقلاقاتق با لوبیا کشاورزی

لوبیا کشاورزی یا پاچ باقلا – ۲ لیوان

شوید خشک – ۲ قاشق غذاخوری

تخم مرغ – ۲ عدد

www.takfars.ir

سیر تازه – ۴ حبه

روغن آفتابگردان – به مقدار دلخواه

طرز تهیه باقلاقاتق با باقالی سبز

برای تهیه باقلا قاتوق با باقالی سبز ابتدا باقلا ها را پوست کنده و به دو نیم قسمت کنید.

سیر ریز خرد کنید و در تابه با روغن آفتابگردان کمی تفت دهید تا طلایی شود بعد باقلا سبز تازه، شوید تازه و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید.

۲ لیوان آب در تابه بریزید تا بجوش بیاید و در تابه را بگذارید تا ۱۵ الی ۲۰ دقیقه باقلا ها بپزند، پس از اینکه باقلا ها پخته شدند مقداری نمک اضافه کنید و تخم مرغ ها را به خورش اضافه کنید، بگذارید تا تخم مرغ ها بسته شوند.

باقلا خورش شما آماده است، آن را در ظرفی بریزید و با کته یا نان سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه باقلاقاتق با باقالی سبز

سیر تازه – ۳ حبه

باقلا سبز – ۳ پیمانه

تک فارس

شوید تازه یا خشک – ۱ پیمانه

تخم مرغ – ۲ عدد

نمک و زردچوبه – به مقدار لازم

روغن آفتابگردان – به مقدار لازم

محصولات معتبر
محصولات معتبر