image, آموزش درست کردن لواشک ترش و خوشمزه خانگی

دانه های انار را داخل میکسر بریزید و بزنید تا عصاره آن خارج شود ( از آب انار آماده هم میتوانید استفاده کنید ).

به را به قطعات کوچک خرد کنید سپس به همراه آب انار و آبلیمو داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و پس از اینکه به جوش امد اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه آرام بجوشد ( در صورت تمایل ۱ قاشق شکر به مواد اضافه کنید ).۳

پس از این مدت زمان مواد را با میکسر بزنید تا به شکل پوره شود ، داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و مواد را به صورت لایه نازکی روی کاغذ پخش کنید.

سینی را داخل فر با دمای ۱۲۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱ – ۲ ساعت قرار دهید تا زمانی که لواشک خودش را بگیرد سپس از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا سرد شود و مصرف کنید ( میتوانید سینی را چند ساعت روی شوفاژ قرار دهید تا لواشک اماده شود ).

مواد لازم

دانه انار یا آب انار ۲ لیوان

به بزرگ ۱ عدد

آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه لواشک انار و به:


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید