تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

آموزش درست کردن شیرینی مربایی گل

image آموزش درست کردن شیرینی مربایی گل

مایع خمیر را با یک قاشق شکر و یک چهارم آب ولرم به عمل بیاورید. تخم مرغ، بقیه شکر، شیر ولرم را با نمک، روغن مایع و وانیل را مخلوط کنید خمیر مایع به عمل آماده را به مواد افزوده و آرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر جمع شود.

روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را ورز دهید ده دقیقه در حدی که خمیر به دست نچسبد، خمیر را داخل ظرف بزرگی که از قبل چرب کرده گذاشته و روی آن را سلفون کشید و اجازه دهید ۹۰ دقیقه استراحت کند.

سینی را کاغذ روغنی بیاندازید خمیر را باز کنید و تقسیم بر ۱۴ قسمت مساوی کنید و هر قسمت را به صورت نوار باریکی در آورده نوارها را دو به دو بهم پیچیده و دو سر آن را بهم وصل کنید و درسینی فر قرار دهید تا دایره شکل شود و در وسط سینی قرار دهید.

بدین صورت هفت دایره تشکیل دهید تا گلبرگ ها تکمیل شود، روی سینی را با دستمال نخی پوشانده و ۳۰ دقیقه استراحت بدهید.

تکفارس آی آر

فر را از قبل روشن کنید با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد داخل گلبرگ ها مارمالاد یا مربا ریخته و روی خمیر را با زرده تخم مرغ و زعفران رومال می کنیم. داخل فر گذاشته به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا روی نان ها طلایی شود.

نان را روی پنجره سیمی قرار دهید تا خنک شود.

محصولات معتبر
محصولات معتبر