image, آموزش درست کردن بادمجان کبابی و شکم پر مجلسی

بادمجان را پوست کنده و برشی به صورت بعلاوه از بالا به پایین داده، تا جایی که برش قطع نشود، نمک زده می گذاریم تلخی و آب آن گرفته شود.

گردو، سبزی ریز خرد شده، رب گوجه، رب انار و آلوچه، پیاز رنده شده، و ادویه ها را به آن افزوده و خوب مخلوط می کنیم.

بعد با دو انگشت دست مواد را آرام و با دقت در شکم بادمجان می گذاریم و اضافه ها را از درز بیرون زده را صاف کرده و کمی فشار داده تا مواد خوب بهم بچسبد.

در تابه ایی روغن ریخته و بادمجان ها را در تابه چیده، با حرارت متوسط خوب سرخ شود، بعد بر می گردانیم تا طرف دیگر سرخ شود ولی با حرارت کم و در تابه را گذاشته که سرخ و پخته شود.

این غذای خوشمزه شمالی رو نوش جان کنید با سبزی خوردن و ماست خیار در صورت تمایل می توانید از گوجه و پیاز متوسط هم استفاده کنید، مثل بادمجان ها مواد را ریخته و سرخ کنید.

نکته: اگرسبزی چوچاق دردسترس نبود از سبزی نعناع استفاده کنید.

مواد لازم برای بادمجان شکم پر کبابی :

بادمجان متوسط ۵ عدد

گردو آسیاب شده ۱ لیوان

رب گوجه ۱ قاشق سوپخوری

رب آلوچه ۱ قاشق غذاخوری

رب انار ۱ قاشق غذاخوری

پیاز متوسط رنده شده ۱ عدد

سبزی (نعنا،گشنیز،چچاق) ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه از هر کدام ۱ قاشق چایخوری

روغن به مقدار لازم


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید