تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

آموزش حرفه ای برای درست کردن لواشک خانگی

image آموزش حرفه ای برای درست کردن لواشک خانگی

میوه مورد نظر خود را بشویید و آن را تمیز کنید مانند پوست، هسته و حتی دم میوه را بگیرید. سپس میوه‌ها را درون یک قابلمه ریخته و نصف قابلمه را آب بریزید و با حرارتی ملایم میوه ها را بپزید تا نرم شوند.

پس از اینکه میوه‌های‌تان پخته شدند و آب قابلمه تمام شد قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید و بگذارید میوه های پخته شده خنک شوند.

پس از اینکه میوه‌ های‌تان خنک شدند به مقدار لازم نمک بزنید پس از آن میوه ها را درون یک ابکشی که توری نازکی ریخته و با قاشق میوه‌های‌تان را صاف کنید.

پس از صاف کردن میوه‌ها مایعی غلیظ خواهید داشت، کف یک سینی را چرب کنید و یا نایلون پهن کنید بعد از این مایه را کف سینی مورد نظر بریزید و به قطر یک سانتیمتر پخش کنید.

تکفارس آی آر

سینی را در آفتاب یا روی شوفاژ قرار دهید تا گرما باعث خشک شدن میوه‌های‌تان شود.

معمولا ۲ روز طول میکشد تا لواشک خوبی درست شود.

پس از اینکه لواشکتان اماده شد به اندازه های دلخواه برش بزنید و آنرا نوش جان کنید .

محصولات معتبر
محصولات معتبر