image, آموزش تهیه کباب سلطانی مجلسی در خانه

ابتدا آب یک عدد پیاز را بگیرید, سپس سس سویا و فلفل سیاه و روغن زیتون را به آب پیاز اضافه کنید و همه این مواد را با

یکدیگر مخلوط نمایید و گوشت گوساله و یا گوشت گوسفند را به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت در این مواد قرار دهید.

در مرحله بعدی طرز تهیه کباب سلطانی سینه مرغ را نیز در زعفران و روغن زیتون و نمک و فلفل به ۱۲ تا ۲۴ ساعت قرار دهید تا به خوبی مزه دار شود. ۴ یا ۵ ساعت قبل از به سیخ کشیدن گوشت ها, گوشت و سینه مرغ و پیاز و فلفل دلمه ای را خلال کنید و داخل مواد قبلی که گوشت و سینه مرغ را خواباندید قرار دهید. ۳۰ دقیقه قبل از به سیخ کشیدن سینه مرغ و گوشت قرمز آبلیمو را به آن ها اضافه کنید و مقداری نمک به گوشت قرمز بیافزایید. سپس به صورت یکی در میان فیله گوشت و فیله مرغ را به سیخ بکشید.

سیخ ها را روی آتش قرار دهید تا گوشت و سینه مرغ به خوبی کباب شوند می توانید فیله مرغ و فیله گوشت قرمز را در تابه ای مناسب همراه با کره پرچربی بپزید.

مواد لازم

فیله گوساله یا گوسفند : ۱۵۰ گرم

پیاز : ۲ عدد متوسط

سینه مرغ بدون استخوان : ۱۵۰ گرم

فلفل دلمه ای سبز کوچک : ۱ عدد

آبلیموی تازه : ۱ قاشق سوپخوری

روغن زیتون یا روغن مایع : ۴ قاشق

زعفران دمکرده : ۱ قاشق سوپخوری

کره آب شده : ۱ قالب

نمک : به میزان لازم

فلفل سیاه : به میزان لازم

سس سویا : ۲ قاشق سوپخوری


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید