image, آموزش تهیه مرغ تند مکزیکی در خانه با سس مخصوص

ران مرغ‌ها باید بدون پوست و استخوان باشند، آن‌ها را آماده کنید، سپس با نمک آن‌ها را طعم‌دار کرده و در یک آرام پز ۵ تا ۶ لیتری بگذارید.

پیاز (سفید) را بسیار ریز خرد کنید، فلفل سبز (مکزیکی خشک شده) را پودر کرده، گوشت فلفل هالوپینوی قرمز را جدا نموده، حبه‌های سیر و گوجه فرنگی‌ها را پوست کنده و کاملا له کنید، این مواد را همراه پودر زیره (سبز) و دارچین و روغن داخل مخلوط‌‌کن بریزید. بادا‌ها (مغز بادام بو داده شده) و شکلات ( تلخ بدون شکر و بدون چربی) را ریز خرد کرده همراه کشمش و به محتویات مخلوط‌کن اضافه کنید. آن‌قدر مواد را بزنید تا سس یک‌دست و یک‌نواختی به‌دست آورید.

سس گوجه غلیظی را که تهیه کرده‌اید در آرام‌پز روی تکه‌های مرغ بریزید، درب آن را گذاشته و روی درجه زیاد تنظیم کنید. مرغ‌های مکزیکی ۴ ساعت زمان لازم دارند تا کاملا پخته و آماده شوند (در صورتی‌که روی درجه کم تنظیم می کنید ۸ ساعت زمان لازم است). پس از ۴ ساعت مرغ‌ها را در ظرفی کشیده و برای سرو با برگ های گشنیز تزیین کنید.

مرغ مکزیکی را می‌توان با برنج ساده یا برنج مخصوص مکزیکی که همراه نخود سبز و بادام و سبزیجات پخته می‌شود میل کنید، در این صورت غذای با عطر مطبوع استوایی خواهید داشت.

زمانی‌که سس خوراک مکزیکی با شکلات تلخ و ادویه‌جات مخصوص همراه می‌شود، غلظت و طعم تند مطبوعی را ایجاد می‌کند که کمک می‌کند مرغ به آرامی طبخ شده و بنابراین یک وعده غذایی مناسب برای تعطیلات آخر هفته تابستانی به‌شمار می‌رود.

مواد لازم

ران مرغ ۱۲ تکه

گوجه فرنگی

۸۰۰ گرم

مغز بادام

½ پیمانه

کشمش

¼ پیمانه

شکلات

½ پیمانه

پیاز

۱ عدد متوسط

فلفل سبز

۲ عدد

فلفل قرمز

۱ عدد بزرگ

سیر

۳ حبه

روغن زیتون

۳ قاشق غذاخوری

پودر زیره

¾ قاشق چای خوری

پودر دارچین

½ قاشق چای خوری

برگ گشنیز

برای سرو

نمک

به مقدار لازم


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید