image, آموزش تهیه عصرانه مناسب بچه ها نان مغزدار

مایه خمیر، آب و شکر را در ظرفی بریزید و بگذارید ور بیاید.

بعد روغن مایع، ماست، زنجفیل و تخم مرغ را با همزن دستی بزنید تا مایه ی صاف و یک دستی به دست آید.

بعد آرد را به تدریج بیفزائید تا مایه‌ خمیر شود و به دست نچسبد.

حالا خمیر را به مدت ۱ ساعت استراحت دهید.

بعد از یک ساعت، هر بار از خمیر به اندازه یک نارنگی بردارید، در وسط آن یک قاشق از مایه‌ی میانی بریزید و آن را با دست شکل دهید.

آنگاه روی میز با وردنه باز کنید و روی آن را قالب بزنید.

سپس با زرده‌ی تخم مرغ و زعفران، روی آنها را تزئین کنید و به مدت نیم ساعت، در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد بپزید.

مواد مورد نیاز

مایه خمیر یک قاشق سوپخوری

آب یک چهارم پیمانه

شکر یک قاشق چایخوری

روغن مایع یک دوم پیمانه

ماست پرچرب یک پیمانه

زنجبیل یا هل یک قاشق سوپخوری

تخم مرغ ۳ عدد

آرد به حدی که خمیر به دست نچسبد

مواد لازم میانی

کره ۵۰ گرم

آرد ۳ قاشق سوپخوری

زعفران حل کرده ۱ قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تهیه ی رویه ی نان:

زرده ی تخم مرغ یک عدد

روغن مایع یک قاشق سوپخوری


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید