image, آموزش تهیه سس و چاشنی زنجیبل برای سالاد و غذا

۱-زنجبیل تازه رو پوست بکنید و رنده کنید.

image, آموزش تهیه سس و چاشنی زنجیبل برای سالاد و غذا

۲-همه مواد رو داخل شیشه بریزید و خوب تکان دهید تا مخلوط شوند.

image, آموزش تهیه سس و چاشنی زنجیبل برای سالاد و غذا

۳-خیلی خیلی خوب تکان دهید.

image, آموزش تهیه سس و چاشنی زنجیبل برای سالاد و غذا

۴-حالا آماده مصرفه.

image, آموزش تهیه سس و چاشنی زنجیبل برای سالاد و غذا

نکات:

۱-از شیشه کاملا تمیز که داخل آب جوشیده استفاده بشه.

۲-پیشنهاد میکنم حتما زنجبیل رو داخل رژیم غذاییتون جا بدید چون فوق العاده برای بدن مفیده.

۳-حتما از زنجبیل تازه استفاده کنید نه پودر زنجبیل .

مواد لازم:

زنجبیل رنده شده ۱ق غ

فلفل سیاه ۱/۸ ق چ

نمک به میزان لازم

عسل ۱/۳فنجان

روغن گیاهی ۱/۲فنجان

سرکه برنج (از سرکه سفید استفاده کنید) ۱/۲فنجان


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید