image, آموزش تهیه سریع میگو سوخاری در خانه

ابتدا میگو ها را پاک کرده و بشویید و داخل آبکش قرار دهید تا کاملا خشک شوند.

در ظرفی مناسب و در دار آب لیم ترش،پودر سیر،برگ بو،نمک،فلفل و میگوهای خشک شده را قرار داده و درب آن را ببندید و ۲تا۴ساعت داخل یخچال قرار دهید.

تخم مرغ را درون کاسه ای بشکنید و بهم بزنید.

و زعفران آبکرده به آن اضافه کنید.

آرد و پودر سوخاری را هر کدام مجزا الک کرده و داخل دو ظرف مختلف و مسطح بریزید.

پس از مدت زمان لازم برای طعم دهی به میگوها ، آنها را از یخچال خارج کنید ، درون تابه به مقدار زیاد روغن بریزید و بگذارید داغ شود

میگوها را به ترتیب در آرد ، تخم مرغ و در مرحله آخر پودر سوخاری بزنید و در روغن داغ قرار دهید وقتی برشته و طلایی شد خارج کنید و روغن اضافه آن را بگیرید.

نکات:میگوها را زیاد در آرد نغلتانید

میتوانید درون ارد سوخاری از ادویه های دلخواه مانند دارچین و کمی جعفری خرد شده نیز استفاده کنید

در مدت زمان سرخ شدن میگوها باید در روغن شناور باشند

میگوها را زیاد سرخ نکنید تا ترد و پفکی باشند

برای گرفتن روغن اضافی میگوها را روی دستمال کاغذی یا در صافی بریزید تا روغن اضافی اش خارج شود.

مواد اولیه (برای ۲ نفر) :

میگو (پاک شده): نیم کیلو

زرده تخم مرغ: ۱عدد

لیمو (آب لیمو تازه(از آبلیمو هم میتونید استفاده کنید)): ۴ عدد

پودر سیر: ۲قاشق غذا خوری

برگ بو: ۴ عدد

آرد: ۱پیمانه

پودر نان باگت یا پودر سوخاری (اگر ادویه ی کاری به پودر سوخاریتون بزنید عالی می شه): ۱ پیمانه

نمک وفلفل: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

زعفران: به میزان لازم


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید