image, آموزش تهیه ترشی مجلسی و شیک انبه عسلی

* برای بو دادن ادویه‌ها، آن‌ها را در تابه‌ای بدون روغن تُست کنید یا به‌مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در سینی فر، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

روش تهیه

۱٫ انبه‌ها را به مقداری نمک و زردچوبه آغشته کنید و ۵ تا ۶ ساعت در معرض نور آفتاب قرار دهید.

۲٫ کشمش را در ظرفی حاوی نیمی از سرکه بریزید تا خیس بخورند.

۳٫ بقیه سرکه و شکر را در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. کشمش و انبه مزه‌دارشده را به قابلمه بیافزایید و هم بزنید، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.

۴٫ زعفران، هل، گشنیز، سیاه‌دانه، سیر و فلفل قرمز را به مخلوط انبه بیافزایید و بگذارید به‌مدت ۳۰ دقیقه بماند تا خنک شود.

مخلوط را در شیشه استریل‌شده مخصوص ترشی بریزید و در آن را محکم ببندید. این ترشی پس از ۲ تا ۳ هفته آماده سرو است.

مواد لازم

انبه (بدون پوست و مکعبی درشت خرد شده) ۱ کیلوگرم

نمک به مقدار لازم

زردچوبه ۲ قاشق سوپ خوری

کشمش شسته و آبکش شده ۲۰ گرم

سرکه سفید ۱ تا ۲ پیمانه

شکر ۵۰۰ گرم

زعفران پودر شده ۲ قاشق چای خوری

هل پودر شده ۲ قاشق چایخوری

دانه گشنیز بوداده ۱ قاشق سوپ خوری

سیاه دانه بو داده ۱ قاشق سوپ خوری

سیر کوبیده شده ۱۰ حبه

فلفل قرمز بو داده شده ۲ قاشق سوپ خوری


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید