image, آموزش تصویری تهیه ژله دو رنگ مغزدار برای مهمانی

▪ ابتدا شیر و خامه و پودر قند و وانیل را محلوط کنید و بستنی را هم از فریزر بیرون گذاشته تا کمی نرم شده که راحت بتوانید با ژله آن را مخلوط کنید.

▪ یک بسته از ژله ها را با یک لیوان آب جوش حل کنید و آن را روی بخار آبجوش کتری قرار دهید تا کاملا ژله حل شود و بعد یک لیوان از بستنی نرم شده را با ژله مخلوط کنید و به هم بزنید تا یکنواخت شود .

▪ یک ظرف مناسب انتخاب کنید و بیسکویت ها را در مخلوط شیر مرطوب کرده و کف ظرف را با بیسکویت ها بپوشانید و به آرامی مخلوط ژله و بستنی را روی بیسکویت ها ریخته و به آرامی در بخچال قرار بدهید تا ببندد .

▪ و بعد یک بسته دیگر از پودر ژله را در یک لیوان آب جوش حل کرده و خوب که حل شد یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و بگذارید تا خنک شده و به غلظت سفیده تخم مرغ که رسید و آن ژله قبلی هم بست این ژله را روی قبلی به آرامی اضافه کنید و بگذارید تا ببندد و ردیف بعدی را آماده کنید یعنی ژله را در یک لیوان آب جوش حل کرده و یک لیوان بستنی به آن افزوده و به روی ژله قبلی که بسته شده اضافه کنید و بگذارید تا خودش را بگیرد

▪ حالا اگر دوست داشتید سیب یا هر میوه ای را که خواستید روی این لایه بچینید و یک بسته دیگر ژله را در آب جوش حل کرده و یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و کاملا خنک که شد مقداری روی میوه بریزید و بگذارید در یخچال تا ببندد

▪ اگر همه ژله را بریزید میوه ها بالا آمده ولی کم کم که اضافه کنید بصورت شناور قرار می گیرد و بعد بقیه را اضافه کنید و بعد از آماده شدن ، تزیین کنید.

مواد لازم

بیسکویت پتی بور ۱ بسته

ژله ۴ بسته

بستنی وانیلی ۱ بسته

شیر ۱/۲ پیمانه

خامه صبحانه ۱/۴ پیمانه

وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری

آب جوش برای حل کردن پودر ژله به میزان لازم


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید