image, آموزش استثنایی بحت ماهی سالمون آسیایی

۱٫ فر را با حرارت ۲۱۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. یک ظرف مخصوص فر برداشته و روی آن اسپری پخت بزنید.

۲٫ روغن کنجد، سس سیر، سس سویا و نمک (از مواد لازم برای طبخ سیب زمینی) را داخل یک کاسه بزرگ مخلوط کرده و بعد سیب زمینی را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. سیب زمینی ها را از قسمت پوست آن داخل ظرف چیده و برای ۲۰ دقیقه طبخ کنید. بعد از این زمان آن ها را درآورده و در ظرف کمی جا به جا کنید تا بتوانید ماهی و بروکلی را داخل آن بگذارید.

۳٫ حالا یک کاسه بزرگ برداشته و شکر، سس سویا، کره، سرکه و نمک را داخل آن مخلوط کنید. دو قاشق از این مخلوط را در یک کاسه متوسط دیگر بریزید. حالا سالمون را به کاسه متوسط گذاشته و خوب بچرخانید. بروکلی ها را هم به کاسه بزرگ ریخته و هم بزنید.

۴٫ حالا ماهی ها را از قسمت پوست آن داخل ظرف فر چیده و بروکلی ها را هم اضافه کنید. باقی مانده مخلوط هر دو کاسه را روی تمام مواد داخل ظرف فر بریزید و آن ها را برای ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار بدهید تا ماهی ها خوب بپزند. در آخر پیازچه ها را روی غذا ریخته و سرو کنید.

مواد لازم

فیله سالمون (با پوست) ۴ عدد

نمک یک چهارم قاشق چایخوری

سرکه برنج ۱ قاشق غذاخوری

سس سویا ۲ قاشق غذاخوری

کره ذوب شده ۲ قاشق غذاخوری

شکر قهوه ای (مواد لازم برای طبخ ماهی) ۲ قاشق غذاخوری

سیب زمینی را (به چهار قسمت ببرید) ۴۵۰ گرم

نمک یک چهارم قاشق چایخوری

سس سویا ۱ قاشق چایخوری

سس سیر ۱ قاشق چایخوری

روغن کنجد (مواد لازم برای طبخ سیب زمینی) ۲ قاشق غذاخوری

کلم بروکلی ۲۲۵ گرم (حدود ۴ فنجان)

پیازچه خرد شده ۲ عدد


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید