آیا استفاده از آبلیموهای خانگی که برای مدت زیادی در بطری‌های شیشه‌ای نگهداری می‌شوند اشکالی ندارد؟

بهتر است آبلیموی تازه مصرف کنید زیرا ویتامین C در شرایط محیطی به سرعت از بین می‏ رود.

اگر آبلیموی خانگی برای طولانی مدت نگهداری شود، میزان ویتامین C آن هم کاهش می‏ یابد ضمن اینکه در شرایط خانگی نمی‏ توان برای پیشگیری از کپک زدن آبلیمو کار خاصی انجام داد.

در سیستم صنعتی در روند تولید آبلیمو، آن را پاستوریزه می ‏کنند تا علاوه بر اینکه عواملی که باعث ایجاد کپک می‏ شود، از بین برود، بتوان از آن برای مدت طولانی نگهداری کرد. البته موضوع افت مقدار ویتامین C در آبلیموهای صنعتی نیز وجود دارد و بهتر است فقط از آنها به عنوان چاشنی استفاده شود نه یک منبع مناسب این ویتامین.


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید