سعی شود گوشت‌هایی خریداری شود که چربی‌های قابل مشاهده آن کم باشد چرا که گوشت‌ها معمولاً مقدار زیادی چربی غیرقابل مشاهده دارند.

-قسمت‌هایی از گوشت که دارای استخوان هستند مانند قلوه‌گاه و گردن دارای چربی زیادی است بنابراین مصرف آن باید محدود شود.

-چربی‌هایی که در گوشت دیده می‌شود بهتر است قبل از مصرف جدا شوند،

-از خرید گوشت‌های چرخ شده و پرچرب خودداری کرده و ترجیحاً گوشت چرخ در منزل تهیه شود تا مطمئن شویم چربی اضافه ندارد.

-بجای خرید انواع گوشت قرمز بهتر از ماهی، مرغ و از خانواده پرندگان خریداری شود و مرغ‌های بسته‌بندی بهداشتی و بدون پوست بیشتر توصیه می‌شوند.

-از خرید انواع همبرگرهای آماده باید خودداری کرده و خرید سوسیس و کالباس بسیار محدود شود.

-خرید مغز، زبان و کله‌پاچه به دلیل داشتن چربی‌های زیاد بهتر است محدود شود و در مقابل مصرف حبوبات در اولویت خرید قرار گیرد.


همچنین بخوانید: