image, چطور کباب درست کنیم که برای سلامتی مضر نباشد

▪قبل از کباب کردن گوشت، ملاحظات و سفارشات تهیه آن را رعایت کنید، همانند اینکه گوشت دور از شعله مستقیم آتش یا اینکه با زغال (خاکستری رنگ) کباب شود.

▪از گوشت‌های کم‌چربی‌دارتر مثل استیک، گوشت گردن قطعه‌قطعه شده استیک یا کتلت مرغ و گوشت گوساله استفاده شود.

▪مواد گیاهی به‌عنوان مثال پاپریکا (Paprika)، سیب‌زمینی و ذرت یا گوشت‌های مثل تون ماهی، ‌ماهی قزل‌آلا و ماهی آزاد مصرف شود.

▪اگر به دنبال مواد خوشمزه‌تر هستید و خود نیز شخصی خوش‌ذائقه‌اید، می‌توانید از سس معمولی یا سس‌های دیگر استفاده کرده و همراه کباب، سالاد تازه، سبزیجات و میوه تازه مصرف کنید یا حتی می‌توانید به‌عنوان دسر همراه غذا یک بشقاب موز کباب‌شده بخورید.

▪باید از داغ کردن بسیار زیاد چربی اجتناب کرد زیرا گرمای زیاد چربی‌های غیراشباع (مفید) و همچنین ویتامین‌های C ،A و E را از بین می‌برد.

▪سرخ کردن زیاد غذا می‌تواند مواد مضر زیادی ایجاد کند که ضرر آنها برای بدن انسان همانند مواد سمی موجود در زرده تخم‌مرغ فاسدشده و گندیده است.


همچنین بخوانید: