هر چند طعم طبیعی یک چای خوب، با هیچ طعم و مزه‌ای قابل مقایسه نیست، ولی اگر مایلید برای تنوع، طعم و مزه‌ی چای خود را عوض کنید، به جای استفاده از شکر یا قند، می‌توانید آب‌نبات‌های لیموئی یا آب‌نبات‌های سخت با طعم نعنائی داخل چای بیندازید. به سرعت ذوب می‌شود و چای را شفاف و خوشمزه می‌کند. از آن گذشته، طعم لیموئی به برخی از مردم شادی و نشاط می‌بخشد و به عبارت دیگر فرح‌انگیز است.

برخی از مردم، درون قوری چای، زعفران یا هل می‌اندازند. دلیل‌شان هم این است که چای، خوشمزه و خوش‌عطر خواهد شد. این بستگی به سلیقه‌ی هر کس دارد، ولی توجه داشته باشید که در ریختن زعفران افراط نکنید. مقدار اندکش مفید و مقدار زیاد آن زیانبخش است.

از سوی دیگر، بهترین نوع هل نیز برای >چای، هل سبز می‌باشد. چند دانه‌ی هل را به جای آن که در قوری بیندازید، می‌توانید درون قوطی چای خشک قرار دهید تا عطر آن را به خود بگیرد. به طور کلی چای خشک، بوی هر چیز را خیلی زود به خود می‌گیرد. از این‌رو هیچ‌گاه در قوطی چای را باز نگذارید.


همچنین بخوانید: