image, چطور باید پیاز سوخاری درست کرد

سفیده های تخم مرغ رو یا دستگاه بزنین تا کاملاً کف کنه و سفید بشه.ادویه رو با پودر نان سوخاری مخلوط کنید.

پودر سیر و آویشن رو با آرد مخلوط کنید.پیاز ها رو درسته پوست کنده و از درازا یک سانتی برش بزنین ولی ته یپاز رو که به ریشه وصله از بیخ نبرین و تا انتها برش ندین که از هم جدا نشن.بعد لایه ها رو با دست از هم جدا کنین و یک ساعت داخل آبسرد خیس کنید.

وقتی پیازها خشک شدن، پیاز رو توی آرد بزنید و بعد توی سفیده کف کرده فرو برده و بعد به پودر نان سوخاری آغشته کنین و بعد با اسپری روغن بهشون بپاشین و داخل سینی فر بذارین.فر رو از قبل داغ کنین و روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنین و مدت بیست دقیقه توی فر بذارین تا سوخاری بشه.با سس ماست و موسیر یا هر سس دیگه ای که مایلین سرو کنین.

مواد لازم

پیاز : ۴ عدد

سفیده تخم مرغ : ۲ عدد

آرد سفید : یک پیمانه

پودر سوخاری : یک پیمانه

ادویه مخلوط : یک قاشق سوپخوری

آویشن و پودر سیر : یک قاشق چای خوری

نکات

اگه به روغن اسپری بسته بندی دسترسی ندارین از روغن مایع توی ظرف اسپری بریزین و روشون بپاشین.

برای داشتن یک بوته پیاز بزرگ، پیازها رو دو نصف کنین و بعداً نصفه ها رو کنار هم بچینین تا یک پیاز بزرگ به نظر بیاد.


همچنین بخوانید: