image, چطور ادویه با کیفیت برای پخت غذای خود تهیه کنید

دارچین

دارچین کاسیا اغلب به جای دارچین اصل فروخته می شود. این دو شباهت زیادی به هم دارند اما کاسیا عطر ضعیف تری نسبت به دارچین اصل دارد. به علاوه چوب کاسیا ضخیم تر و زبرتر است و از یک طرف پیچ خورده است.

image, چطور ادویه با کیفیت برای پخت غذای خود تهیه کنید

اصل و فرع بودن دارچین آسیاب شده را خیلی راحت می توان تشخیص داد. اگر چند قطره ید به دارچین کاسیا اضافه کنید به رنگ آبی تغییر رنگ می دهد.

فلفل

فلفل سیاه اصل وقتی آسیاب می شود به قطعات درشتی تبدیل می شود و کمی هم چرب است. اما فلفل بی کیفیت بیش از حد خشک است و هنگام آسیاب بیش از حد ریز می شود.

image, چطور ادویه با کیفیت برای پخت غذای خود تهیه کنید

فلفل سیاه اصل وقتی آسیاب می شود به قطعات درشتی تبدیل می شود و کمی هم چرب است. اما فلفل بی کیفیت بیش از حد خشک است و هنگام آسیاب بیش از حد ریز می شود.

زنجبیل

ریشه گیاه زنجبیل باید صاف، سخت و بدون چروک باشد و پوست بسیار نازکی داشته باشد. اگر زنجبیل چروکیده باشد کهنه است. واقعیت این است که اگر زنجبیل بیش از حد رشد کند داخل آن نخ های درشتی ایجاد می شود.

image, چطور ادویه با کیفیت برای پخت غذای خود تهیه کنید

زردچوبه

آرد رنگی عطر داده شده را می توان به جای پودر زردچوبه جا زد. به راحتی می توان زردچوبه اصل و تقلبی را از هم تشخیص داد. پودر را در آب حل کنید اگر زردچوبه اصل باشد روی سطح آب لکه های سفید ایجاد نمی شود.

ریشه زردچوبه کاملا زرد یا نارنجی است. پوست آن نازک و نباید نرم یا چروکیده باشد.

image, چطور ادویه با کیفیت برای پخت غذای خود تهیه کنید

بادیان ستاره ای

عطر بادیان ستاره ای شباهت زیادی به بادیان دارد و رنگ آن قهوه ای متمایل به قرمز است. بادیان اصل ۸ گلبرگ با دانه های براق دارد و با ضربه زدن مایع چربی از آن خارج می شود. اگر بیش از حد تیره یا شکننده باشند کهنه هستند.

image, چطور ادویه با کیفیت برای پخت غذای خود تهیه کنید

هل

دانه های هل باید درشت و رنگ آن ها سبز زیتونی باشد. اگر رنگ آن سبز روشن باشد ممکن است به آن رنگ مصنوعی زده باشند. اگر رنگ آن متمایل به زرد باشد یا اشتباه خشک شده و یا کهنه هستند.

image, چطور ادویه با کیفیت برای پخت غذای خود تهیه کنید

جوز هندی

جوز هندی واقعی بزرگ، بیضی شکل و داخل آن پر از شیار است. گاهی اوقات نوعی گیاه وحشی مشابه جوز هندی جایگزین آن به فروش می رسانند که شکل کشیده تری دارد و داخل آن شیارهای کمتری دیده می شود.

image, چطور ادویه با کیفیت برای پخت غذای خود تهیه کنید

میخک

میخک های با کیفیت قهوه ای رنگ و سر آن کمی روشن تر است. اگر میخک را بشکنید کمی روغن پس می دهد. این گیاه بوی تند و طعم تلخی دارد.

image, چطور ادویه با کیفیت برای پخت غذای خود تهیه کنید

برای امتحان کردن تازگی میخک ها آن ها را داخل آب بیندازید. میخک های تازه عمودی در آب شناور می شوند اما میخک های کهنه کاملا روی سطح آب شناور می شوند.

وانیل

چوب وانیل سال ها بوی خود را حفظ می کند. چوب وانیل با کیفیت رنگ شکلاتی دارد، انعطاف پذیر است و انتهای آن کمی حالت پیچ خورده دارد و اندازه آن ۱۵ الی ۲۵ سانتیمتر است.

image, چطور ادویه با کیفیت برای پخت غذای خود تهیه کنید

زعفران

زعفران طبیعی بسیار گران قیمت است. البته گاهی ممکن است پول زیادی بدهید اما چیزی که خریده اید زعفران نباشد بلکه یک زعفران تقلبی ساخته شده از زردچوبه، گل زعفران یا خشک شده ریشه چغندر باشد.

image, چطور ادویه با کیفیت برای پخت غذای خود تهیه کنید

زعفران اصل و با کیفیت در یک اندازه هستند و خرده ریزه ندارند. زعفران اصل به مدت ۱۵ دقیقه رنگ آب را تغیر می دهد.

نکته: هنگام خرید ادویه به جای پودر خود اصل ادویه را بخرید نه نوع پودری آن.


همچنین بخوانید: