image, چطور ،مرغ سوخاری رژیمی در خانه درست کنیم

فر را روی درجه ی ۴۵۰ گرم کرده و روی سینی نچسب فر روغن اسپری کنید .

سفیده ی تخم مرغها و سس خردل را کف ظرفی با عمق کم پهن کنید. در ظرف دیگری پنیر و خرده نانها را خلوط حاصل را در ظرف دیگری پهن کنید.

مرغها را در ظرف خرده نان و پنیر بغلتانید سپس در ظرف تخم مرغ و سس خردل فرو ببرید و بغلتانید و روی سینی فر قرار دهید.

در دمای ۴۵۰ درجه به مدت پانزده دقیقه در فر قرار دهید. اگر ‌می‌خواهید روی آنها طلایی شود ۱ دقیقه بیشتر بگذارید در فر بماند.

غذا حاضر است و آن را با سس سرکه و نمک سرو کنید ‌می‌توانید برای تزئین از سالاد کلم هم استفاده کنید.

مناسب برای ۴ نفر

زمان فراهم سازی مقدمات : ۱۰ دقیقه

پخت: ۲۵ دقیقه در دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت

مواد لازم

سفیده تخم مرغ : ۳ عدد

سس خردل : ۱ قاشق سوپ خوری

نان ایتالیایی خرد شده : یک فنجان

پنیر پارمزان کم چرب : ۱/۴ فنجان

مرغ پوست کنده بدون استخوان : ۴ تکه

سس سرکه و نمک گرم : ۳/۴ فنجان

سالاد کلم فرانسوی به دلخواه


همچنین بخوانید: