image, میگو کبابی بهترین عصرانه بچه ها آموزش پخت۱ – رگ پشت میگوها را خارج کرده و آنها را شسته و خشک کنید.

۲ – در یک کاسه مناسب، روغن، سویاسس، زنجبیل، گشنیز ساطوری، فلفل سبز تند و آب​لیمو را مخلوط کرده و میگوها را حداقل یک ساعت در آن بخوابانید.

۳ – سیخ‌های چوبی را که قبلا در آب خیسانده‌اید، برداشته و به ترتیب یک تکه فلفل دلمه‌ای، یک تکه پیاز و یک میگو به سیخ بکشید به هر سیخ ۳ تا ۴ میگو بزنید.

۴ – میگوها را روی زغال یا در تابه سرخ کنید. زمان کباب کردن ۸ دقیقه و سرخ کردن حدود ۶ دقیقه است. با نان و سس مایونز سرو کنید. سرو این خوراک برای یک شام رژیمی یا ناهار به همراه چلو مناسب است.

مواد لازم برای۴نفر

میگوی ریز: ۳۰۰ گرم

فلفل‌دلمه‌ای سبز یا قرمز: یک عدد

پیاز متوسط: یک عدد

روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری

سویاسس: یک‌چهارم پیمانه

زنجبیل رنده‌شده: ۲ قاشق چای‌خوری

گشنیز ساطوری: یک قاشق غذاخوری

فلفل سبز تند: یک عدد، ساطوری

آب​لیموترش: ۳ قاشق غذاخوری


همچنین بخوانید: