image, میوه زردآلو چه خواص و ویتامین هایی دارد

زردآلو به‌عنوان یکی از میوه‌های بومی چین شناخته می‌شود.

زردآلو، منبع خوبی از ویتامین A یا رتینول است که فواید مختلفی برای بدن دارد. این ویتامین محلول در آب به افتراق سلولی، رشد سالم جنین و تقویت بینایی کمک می‌کند. علاوه بر این در عملکرد سیستم ایمنی بدن نیز نقش دارد، و پوست و غشاهای مخاطی را سالم نگه می‌دارد. این ویتامین مهم حتی می‌تواند به درمان آکنه‌ها و مشکلات پوستی کمک کند، خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولای ناشی از سن را کاهش دهد و نقش موثری در حفظ استحکام استخوان‌ها ایفا سازد. ویتامین A حتی برای عملکردهای عصب‌شناختی نیز مهم تلقی می‌شود. زردآلو به‌عنوان منبع خوبی از فیبر غذایی شناخته می‌شود که برای بدن مهم است. دریافت فیبر به عملکرد گوارشی مطلوب کمک می‌کند و می‌تواند فشار خون را کاهش دهد. یک فنجان زردآلو تقریبا ۳ گرم فیبر دارد. پتاسیم، املاح مهمی است که هر کدام از سلول‌ها، بافت‌ها و اندام‌های بدن برای عملکرد مطلوب به آن نیاز دارند. این املاح مهم حتی برای عملکرد مناسب قلب و انقباض عضلات نیز ضروری است. پتاسیم در تشکیل استخوان، کاهش فشار خون و کاهش خطر بروز سکته مغزی نیز نقش دارد.

این میوه که در این فصل از سال به وفور یافت می شود می تواند کمک زیادی به کنکوری ها کند و در تقویت حافظه و ذهن آن ها نقش زیادی بیافریند زردآلو خاصیت ها و ارزش تغذیه ای بالایی به همراه دارد توصیه می کنیم اگر در شرف کنکور دادن هستید بیشتر از این میوه پرخاصیت مصرف کنید

یک کارشناس تغذیه به کنکوری‌ها پیشنهاد کرد: در این روزهای باقی مانده تا کنکور از زردآلو که به آن میوه متفکرها گفته می‌شود، برای تقویت حافظه استفاده کنند.

مریم شیرمستی در خصوص مواد غذایی که می‌تواند برای عملکرد حافظه مفید باشد، گفت: از بین میوه‌ها زردآلود بیشترین خاصیت را دارد و حتی در طب سنتی به آن میوه متفکرها گفته می‌شود. البته می‌توان علاوه بر خود میوه زردآلو از برگه خشک آن نیز استفاده کرد.


همچنین بخوانید: