چای لته عسل باعث افزایش ترشح بزاق دهان و آنزیم‌های مجرای گوارشی به هضم و جذب مواد غذایی کمک می‌کند و نیرو بخش است.

روش تهیه

۱ – ابتدا چای سیاه، هل، دارچین و زنجبیل را درون صافی قوری ریخته و روی گاز بگذارید تا به مدت ۵دقیقه دم بکشد، سپس شیر را حرارت داده و داغ کنید.
۲ – در مرحله بعد عسل را ته لیوان بریزید، شیر داغ و سپس چای دم کشیده شده را به آن اضافه کنید.

مواد لازم

چای سیاه: یک قاشق چای‌خوری
هل: ۳ یا ۴ دانه
دارچین: یک چوب کوچک
زنجبیل: کمتر از یک قاشق چای‌خوری
شیر: نصف لیوان
عسل: یک قاشق غذاخوری


همچنین بخوانید: