image, معرفی عذاهای سنتی و محلی کشور گرجستان

۱. خاچاپوری اجارولی

غذای بسیار رایج و ملی گرجی است. این غذا از خمیری تهیه می شود که به اصطلاح نان آنرا تشکیل می دهد. درون این نان را با پنیر و کره ی تفت داده شده و تند و همچنین تخم مرغ پر کرده و برای چند دقیقه در فر قرار می دهند. در روش سنتی دیده می شود که زرده ی تخم مرغ را جدا کرده و بعد از پخت کامل بقیه ی مواد به صورت خام روی آن قرار می دهند. در کنار این غذا می توان از سبزیجات، گوشت و حبوبات نیز استفاده شود.

image, معرفی عذاهای سنتی و محلی کشور گرجستان

۲. چورچخلا

شاید مهمترین و چشم نوازترین غذایی گرجستانی باشد. آبنبات رنگارنگ حلق آویز شده که بسیاری از گردشگران آنرا با سوسیس اشتباه می گیرند. برای درست کردن این شیرینی، آجیل هایی نظیر گردو و بادام را درون یک رشته قرار می دهند و در درون آب انگور غلیظ قرار می دهند.

image, معرفی عذاهای سنتی و محلی کشور گرجستان

۳. خینکالی

پس از خاچاپوری ، معروفترین غذای گرجی خینکالی نام دارد. غذایی تقریبا شبیه به پیراشکی است. خمیری بقچه مانند که درون آنرا با گوشت و سبزی های معطر پر می کنند. این غذا بسیار لذیذ و پر طرفدار است. این غذا در میان مردمان گرجستان نیز دارای طرفدار بسیاری است.

image, معرفی عذاهای سنتی و محلی کشور گرجستان

۴. لوبیو

این غذا حاوی لوبیای له شده با پیاز سرخ شده، گشنیز، سرکه، گل همیشه بهار خشک شده، و فلفل است. ادویه ی موجود در این غذا بسیار حس می شود. می توانید آنرا برای وعده ی صبحانه همراه با نان ذرت جنوبی که از آرد سفید بدون قند تهیه شده است، میل کنید.

image, معرفی عذاهای سنتی و محلی کشور گرجستان

۵. متسوادی

متسوادی یا همان ششلیک از غذاهای پرمصرف و محبوب گرجی هاست .

باید بدانید گرجی ها در درست کردن آن حرف اول را در جهان می زنند.

گوشت گاو یا گوسفند را تکه تکه برش داده و بر روی سیخ کباب قرار می دهند.

می توان در کنار آن از برش سبزیجات نیز استفاده کرد.

image, معرفی عذاهای سنتی و محلی کشور گرجستان

۶. خارچو

خارچو غذایی غنی و دلچسب که به دلیل شباهتش به سوپ،

بیشتر در هوای سرد میل می شود.

غذایی که حاوی گردو

سیر، لیمو، گشنیز، گوشت مرغ و یا گاو است.

معمولا ادویه ای که در غذا استفاده می شود

بستگی به منطقه ای دارد که غذا در آن طبخ می شود.


همچنین بخوانید: