مزاج فصل بهار گرم و تر است به همین دلیل باید مصرف غذاهایی با طبع گرم را کاهش داد.

مصرف غذاهای گوشتی و کنسروی و مانده نیز در این فصل بسیار مضر است. در فصل بهار مواد زائد بدن به حرکت در می آیند و گاهی به سطح پوست نزدیک می شوند به همین دلیل جوش های پوستی در این فصل بیشتر بروز می کنند.

متخصصان طب سنتی می گویند در فصل بهار باید از خوردن غذاهای شور و غلیظ مانند کله پاچه، گوشت گاو، خامه و ماست ترش پرهیز کرد.

مزاج فصل بهار گرم و تر است به همین دلیل باید مصرف غذاهایی با طبع گرم را کاهش داد. مصرف غذاهای گوشتی و کنسروی و مانده نیز در این فصل بسیار مضر است. در فصل بهار مواد زائد بدن به حرکت در می آیند و گاهی به سطح پوست نزدیک می شوند به همین دلیل جوش های پوستی در این فصل بیشتر بروز می کنند.


همچنین بخوانید: