image, طرز پخت فلافل بندری عربی  خوزستانی خوشمزه در خانه

نکات مهم

۱- هیچوقت به مایه فلافل تخم مرغ اضافه نکنید زیرا طعم واقعی فلافل را از بین میبرد و مانند کتلت خواهد شد .

۲- برای خوشمزه تر شدن فلافل از فلفل به میزان بیشتری استفاده شود .

۳- میتوان بجای رب گوجه از یک عدد گوجه فرنگی رنده شده استفاده کرد .

۴- برای سرخ کردن از ظرف کوچک و گود استفاده شود برای صرفه جویی در روغن و سرعت پخت و شعله اگر کم باشد فلافل شما نیز مغز پخت خواهد شد .

دستور پخت سس فلافل

یک عدد سیب زمینی آب پز و له شده را با ومقداری رب گوجه و فلفل و نمک در آب حل کرده و مواد را میپزیم تا مایه نسبتاٌ غلیظی بدست آید . این دستور پخت فلافل خوزستان است حتماٌ امتحان کنید.

مواد لازم تهیه فلافل

نخود خیس شده =۲۵۰ گرم

پیاز =یک عدد بزرگ

سیر= ۳ حبه

رب گوجه فرنگی =یک قاشق مربا خوری

سیب زمینی آب پز =۱ عدد کوچک

ادویه کار ی=۲ قاشق چایخوری

فلفل و نمک و زردچوبه= به میزان دلخواه

طرز تهیه فلافل

ابتدا نخود را به همراه پیاز و سیر چرخ کرده (نخود چرخ شده باید کمی زبر باشد)سپس سیب زمینی رنده شده و رب گوجه و تمام مواد باقیمانده را به مایه نخود اضافه نموده و خوب ورز میدهیم . لازم بذکر است قبل از سرخ کردن فلافل مقداری کمی آب اضافه کرده تا مایه نسبتاٌ نرمتر شود با این کار فلافل ترد خواهد شد.


همچنین بخوانید: