image, طرز پخت خوراک کبک مناسب مهمانی های رسمی

▪ روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و کبک‌های درسته را یک به یک حدود ۱۰ دقیقه در آن تفت دهید تا همه جای آن برشته شود، سپس از روغن خارج کرده و کنار بگذارید.

▪ پیاز و فلفل دلمه‌ای را در همان روغن ۵ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند، سپس سیر را اضافه کرده و تفت دادن را یک دقیقه دیگر ادامه دهید.

▪ گوجه فرنگی نگینی را داخل قابلمه ریخته و پس از ۵ دقیقه یا هنگامی که نرم شد کبک‌ها را به قابلمه برگردانده و با نصف پیمانه آب جوش به مدت ۳۰ دقیقه روی شعله کم و با در بسته بپزید. در ۱۰ دقیقه آخر نمک و فلفل غذا را اندازه کرده و آن را با برنج یا نان سرو کنید.

مواد لازم برای دو نفر

کبک: ۲ عدد

پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری

سیر: یک حبه،‌ رنده شده

گوجه فرنگی متوسط: ۲ عدد نگینی

فلفل دلمه‌ای قرمز: یک عدد نگینی

روغن: ۶ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

نکات

▪ گوشت کبک در یخچال حداکثر ۲ روز و پخته شده آن نهایتا ۳ روز قابل نگهداری است.

▪ برای تهیه این غذا برای هر نفر حداقل یک کبک درنظر بگیرید.

▪ در صورت تمایل می‌توانید کبک سرخ شده را با مواد تفت داده شده در یک ظرف نسوز ریخته و یک ساعت در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد برشته کنید.


همچنین بخوانید: