image, طرز پخت آش ترش با ادویه های مخصوص

روش تهیه

گوشت چرخکرده را در ظرف مناسبی بریزید، پیاز و ادویه را بیفزائید و خوب مخلوط کنید. آن‌گاه از این مایه، کوفته قل‌قلی درست کنید و در روغن تفت دهید. سپس در قابلمه مناسبی، آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. حالا نمک و برنج را بیفزائید و همینکه برنج قدری نرم شد، نیمی از پیاز داغ را همراه با آلو، قیسی و نخود اضافه کنید و بگذارید بپزد.

اینک جعفری، گردو، کوفته قل‌قلی، سرکه و شکر را بیفزائید و صبر کنید آش، جا بیفتد. اکنون آش ترش را برای پذیرائی، در کاسه مناسبی بکشید و با پیاز داغ و نعنا داغ بیارائید.

یادآوری: ادویه این آش شامل؛ تخم گشنیز، زیره، هل و دارچین آسیاب کرده است.

مواد لازم برای ۶-۸ نفر

گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم

پیاز رنده‌کرده ۱ عدد

ادویه ۱ قاشق چایخوری

آب ۲ لیتر (۸ پیمانه)

نمک نصف قاشق چایخوری

برنج ۱/۵ پیمانه

پیاز داغ ۴ قاشق سوپخوری

آلوی خشک ۱ پیمانه

قیسی ۱ پیمانه

نخود پخته یک‌دوم پیمانه

جعفری خردکرده ۱ پیمانه

گردو ۲ قاشق سوپخوری

سرکه یک‌دوم پیمانه

شکر یک‌چهارم پیمانه

نعنا خشک ۲ قاشق سوپخوری

همچنین بخوانید