image, طرز درست کردن فوندوی شکلاتی برای میز مهمانی

۱- شکلات را به قطعات کوچک تقسیم نمایید و همراه خامه فرم گرفته , داخل قابلمه ای کوچک بریزید .

۲- قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و مایه داخل آن را هم بزنید تا شکلات خالص آب شود و با خامه مخلوط شود .

۳- قابلمه را از روی شعله بردارید و به آن عرق بهارنارنج اضافه نمایید .

۴- مایه آماده شده را داخل ظرف کوچک نسوز و یا ظرف مخصوص فوندو بریزید و آن را روی حرارت ملایم گرم نگه دارید . ترجیحا از یک وارمر استفاده نمایید .

۵- میوه های مختلف , مارش مالای رنگی و بیسکوییت شیرین را جهت غوطه ور نمودن در شکلات آب شده همراه فوندو سرو نمایید . میوه های انتخابی و مارش مالا را به چنگال یا سیخ چوبی بزنید تا جهت فرو بردن در فوندوی شکلاتی آسان باشد .

ظروف مخصوص گرم نگه داشتن غذا که از یک شمع به عنوان گرم نگه داشتن فوندو بسیار مناسب هستند . اگر از این ظروف نداشتید , ظرف فوندو را داخل ظرف بزرگتری بگذارید و داخل آن را آب جوش بریزید به طوری که نصف تا نصف ظرف فوندو را آب جوش فرا بگیرد .

مواد لازم جهت تهیه فوندوی شکلاتی :

۱- شکلات خالص : ۲۲۵ گرم

۲- خامه فرم گرفته : ۲۰۰ میلی لیتر

۳- عرق بهارنارنج : ۲ قاشق غذاخوری

مواد لازم جهت سرو :

۱- مخلوط انتخابی از میوه های مختلف : مقداری

۲- مارش مالای سفید و صورتی : مقداری

۳- بیسکویت شیرین : مقداری

مناسب برای شش نفر می باشد


همچنین بخوانید: