طرز تهیه میرزا قاسمی اصل شمالی با گردوی تازه
برای تهیه میرزا قاسمی در اینجا بادنجان را کباب پز کرده و بعد از ساطوری کردن با یک لیوان آب و دو حبه سیر میگذاریم خوب بپزد. سپس گردو را جداگانه تفت داده و به بادنجان اضافه میکنیم. بادنجان و گردو باید به روغن بیفتد، سپس گوجهفرنگیها را نگینی کرده و با کره و سیرداغ تفت میدهیم و با ادویهها به مواد بالا اضافه میکنیم. باید حرارت ملایم باشد تا کاملا گوجهفرنگیها و بادنجان له شود. تخممرغها را جداگانه نیمرو کرده و روی میرزاقاسمی آماده شده میگذاریم.
نکته: این غذا اگر به همراه اشپل ماهی سرو شود، خوشمزهتر خواهد بود.
برخی به تزیین غذا اهمیت زیادی می دهند و سعی میکنند از داده هایشان و سلیقه ی خود استفاده کنند و غذا را به بهترین شکلی که میتوانند تزیین کنند و آن را یه شکل زیبا سرو نمایند.
مواد لازم میرزا قاسمی
تکفارس آی آر
گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم
بادنجان سه عدد
گردوی آسیابشده یک پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
سیرداغ سه قاشق غذاخوری
www.takfars.ir
زردچوبه، فلفل و نمک به میزان لازم
تخممرغ دو عدد
سیر دو حبه