image, طرز تهیه مرغ با کنجد غذای مجلسی و شیک

ابتدا فر را روی دمای ١٨٠ درجه سانتی گراد گرم می کنیم. سپس روی فیله های مرغ را نمک و فلفل می پاشیم و در آرد سوخاری می غلطانیم و کمی روغن روی آنها می مالیم.

روی سینی فر کاغذ روغنی پهن می کنیم و فیله ها را می چینیم و داخل فر به مدت ٢٠-٣٠ دقیقه می گذاریم تا طلایی شوند.

روی حرارت ملایم داخل تابه کوچک روغن کنجد و سیر و زنجبیل سس چیلی را بهم می زنیم سپس آب مرغ و عسل و سس سویا و شکر قهوه ای و سرکه برنج را اضافه می کنیم و بهم می زنیم تا مایه بجوش آید. در کاسه ای آب و نشاسته را مخلوط می کنیم تا حل شود و به مواد اضافه می کنیم و با بهم می زنیم.

سس را روی فیله ها می ریزیم و با کنجد و پیازچه تزیین می کنیم.

مواد لازم برای تهیه فیله مرغ کنجدی :

۴ عدد سینه مرغ فیله شده

یک و ۱/۲ فنجان آرد سوخاری+خرده نان باگت

روغن برای سوخاری کردن

نمک و فلفل به میزان دلخواه

مواد لازم برای سس :

١ قاشق غذاخوری روغن کنجد

٢ حبه سیر رنده شده

٢ قاشق چایخوری زنجبیل

۳/۴ فنجان سس سویا

۱/۲ فنجان آب مرغ

١ قاشق چایخوری سس چیلی

۱/۳ فنجان عسل

۱/۴ فنجان سرکه برنج

۱/۳ فنجان شکر قهوه ای

٢ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت

٢ قاشق غذاخوری آب

کنجد برای تزیین کردن

پیازچه برای تزیین کردن


همچنین بخوانید: