بیکن را در یک تابه نچسب روی حرارت متوسط بپزید سپس کنار بگذارند.

فلفل را در دیگچه روغن سرخ کرده و به آرامی.

تخم مرغ را در یک کاسه دیگر بزنید

افزودن تخم مرغ به تابه . وقتی تخم مرغ ها تقریبا پخته شده، اضافه کردن پنیر به حرکت و ادامه پخت و پز تا زمانی انجام می شود.

لایه بیکن، مخلوط تخم مرغ و اسفناج را روی هم بریزید . پنیر، نمک، فلفل و سالسا به میزان دلخواه اضافه کنید

مواد لازم

۲ برش نان بیکن

۱/۲ فلفل قرمز یا سبز، قطعه قطعه شده و خانه

۲ عدد تخم مرغ

افزوده بدون نمک ۱/۴ فنجان، پنیر کم چرب

۱/۴ فنجان اسفناج (خام یا پخته)

۱/۲ ۷ اینچی تمام گندم پیتا

۱/۴ فنجان خرد شده پنیر کم چربی

نمک و فلفل سیاه تازه به طعم

۱ قاشق غذاخوری سالسا


همچنین بخوانید