image, طرز تهیه تیرامیسو همراه با کرم تیرامیسو

کف قالب ۲۰.۲۰ را کاغذ کاهی بیندازید.

زرده و سفیده های تخم مرغ را از هم جدا کنید.

زرده و شکر و وانیل را در ظرفی بریزید و با همزن آنقدر بزنید تا سفید رنگ شود.

در این مرحله آب جوش را بیفزایید.

اکنون آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را الک کنید و به مایه کیک بیفزایید.

سفیده ها را جداگانه در کاسه ای بزنید تا پف کند و آرام با مایه کیک مخلوط کنید.

مایه کیک را در قالب بریزید و در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت تقریبی ۲۵ دقیقه زمان پخت دهید.

پس از پخت کیک و خنک شدن آن، کیک را دو قسمت برش عرضی داده و با یک قاشق غذاخوری از نسکافه حل شده در نصف لیوان آب جوش و یک قاشق چایخوری شکر، کیک را خیس کنید.

مواد لازم برای تهیه کیک تیرامیسو

تخم مرغ : ۴ عدد

آرد : ۱۰۰ گرم

کاکائو : ۲۰ گرم

شکر : ۱۰۰ گرم

آب جوش : ۴ قاشق غذاخوری

بکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری

نمک : ½ قاشق چایخوری

وانیل : کمی

طرز تهیه کرم تیرامیسو

شکر و پودر نشاسته و شیر سرد را حل کرده و روی حرارت برده تا غلیظ شود، پس از خنک شدن، خامه فرم گرفته ای را که به کمک همزن با پنیر خامه ای و پودر قند یکدست کرده اید، به مایه شیر و نشاسته، اضافه کنید.

پس از برش کیک در مرحله قبل، کرم را لا به لای کیک اضافه نموده و سطح کیک را با خامه فرم گرفته و پودر کاکایو و پودر قهوه تزیین نمایید.

مواد مورد نیاز کرم تیرامیسو

پودر نشاسته : ۳ قاشق سوپخوری

پودر قند : ۱ پیمانه

شیر : ۱ پیمانه

وانیل : کمی

خامه : ۱ پیمانه

پنیر خامه ای : ۱ پیمانه

شکر ½ پیمانه


همچنین بخوانید: