image, طرز تهیه ترشی هلو مناسب سفره های رسمیشکر، سرکه و ادویه را برای بیست دقیقه بجوشانید. هلوی پوست کنده را به تدریج در آن بریزید (هر چند عدد را یکبار) و بپزید تا هلو نرم شود. آن را در شیشه های داغ که در آب جوش استریلیزه شده اند، بریزید و سرکه را روی آن بریزید (تا حدود ۱.۵ سانتی متری لبه شیشه)، سپس در شیشه را محکم ببندید.

توجه: برای راحت پوست کندن هلو، آن را ۲ دقیقه در آب جوش فرو ببرید سپس در آب سرد بریزید و پس از آن پوست بکنید.

مواد لازم

شکر ۲۵۰ گرم

سرکه سیب ۱/۲ پیمانه

دارچین یک چوب کوتاه

میخک خرد نکرده ۴ تا ۵ عدد

هلو۱ کیلو


همچنین بخوانید: