image, روش درست برای پختن مرغ زعفرانی

طرز تهیه:

۱- پیاز و فلفل دلمه ای خرد شده را در کاسه ای بریزید.

۲- روغن، آبلیمو، زعفران دم کرده، کمی نمک و فلفل سیاه را با هم ترکیب کنید و روی آن ها بریزید.

۳-تکه های مرغ را برای ۳ الی ۴ ساعت در ترکیب زعفران بخوابانید تا مزه دار شوند.

۴-مرغ را به همراه سس در سینی فر بریزید و برای ۹۰ دقیقه تا طلایی رنگ شوند، در فر بپزید.

۵- با احتیاط سینی را از فر خارج کنید و مرغ ها را با برنج میل کنید.

نکاتی در مورد تهیه ی مرغ زعفرانی در فر:

۱- پیاز ها را پوست گرفته و خلالی کنید.

۲- سر و دانه های فلفل دلمه ای ها را جدا کرده، سپس فلفل ها را خلالی خرد کنید. می توانید از فلفل دلمه ای با رنگ های مختلف استفاده کنید.

۳- مرغ را به سایز دلخواه خرد کنید.

۴- مرغ باید بین ۳ تا ۴ ساعت در ترکیب زعفرانی مزه دار شود.

مواد لازم:

پیاز ۱ عدد

فلفل دلمه ای ۱ عدد

روغن زیتون به میزان لازم

لیمو ۱ عدد

زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری

نمک به میزان لازم

فلفل سیاه به میزان لازم

مرغ ۴ تکه


همچنین بخوانید: