image, دستور پخت مخصوص سرآشپز برای آلبالو پلو

▪ ۲ پیاز را در گوشت رنده کنید، آن را با فلفل و نمک و زردچوبه مزه دار کنید و از آن به اندازه گردو برداشته و قلقلی کنید.

▪ ۱ عدد پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید وقتی طلایی شد کوفته قلقلی ها را در آن ریخته و با دسته تابه آن ها را تکان دهید که از هم باز نشوند.

▪ برنج را آبکش کرده و کنار بگذارید.

▪ هسته آلبالو ها را در بیارید و آلبالو رو با شکر و آب خودش بگذارید بپزد.

▪ در ظرف روغن ریخته سپس اول یک لایه برنج، روی آن آلبالوها و گوشت ها را بریزید و ادامه دهید تا مواد تمام شوند.

▪ دمکنی گذاشته و بگذارید برنج دم بکشد.

▪ غذای شما اماده سرو میباشد. می توانید آن را با خلال پسته و بادام تزیین کنید.

▪ مواد لازم

برنج ۴ پیمانه

آلبالو ۱ کیلوگرم

گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم

پیاز ۳ عدد

شکر ۵۰۰ گرم

روغن به میزان لازم

زعفران به میزان لازم

نمک به میزان لازم

زردچوبه به میزان لازم

فلفل به میزان لازم


همچنین بخوانید: