image, دستور مخصوص سرآشپز برای تهیه هوموس کره بادام زمینی

۱- نخود را آب پز کنید. آن ها را آبکشی کرده و آب اضافی آن ها را بگیرید.

۲- سیر را پوست بگیرید.

۳- بادام زمینی را خرد کنید.

نخود پخته را به همراه سیر، ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون، کره بادام زمینی، آبلیمو، نمک و پودر زیره در غذاساز ریخته و بزنید تا یکدست شوند.۴ قاشق غذاخوری ماست چکیده اضافه کنید و دوباره مواد را بزنید (اگر هوموس خیلی غلیظ بود ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری دیگر ماست یا روغن به آن اضافه کنید).آن را بچشید و در صورت لزوم آبلیمو و نمک بیشتری به آن اضافه کنید.هنگام سرو در صورت تمایل بادام زمینی خرد شده و پودر فلفل قرمز را با هم ترکیب کنید و روی هوموس بریزید.

مواد لازم

۶۰۰ گرم نخود

۱ حبه سیر

۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۱/۳ پیمانه کره بادام زمینی

۲ قاشق غذاخوری آبلیمو

۱ قاشق چای خوری نمک

۲ قاشق چای خوری پودر زیره

۱/۳ پیمانه ماست چکیده

۲ قاشق غذاخوری بادام زمینی

۱ قاشق چای خوری فلفل قرمز


همچنین بخوانید: