image, دستور مخصوص سرآشپز برای تهیه میگو کبابی

▪ به ۱ قاشق غذاخوری به علاوه ی ۱ قاشق چای خوری پودر کاری نیاز دارید.

▪ به یک تکه ۱ سانتی متری زنجبیل تازه نیاز دارید. آن را پوست گرفته و ریز خرد یا رنده کنید.

▪ به قسمت های سفید پیازچه نیاز دارید، آن ها را خرد کنید.

▪ حبه های سیر را پوست بگیرید.

▪ پوست میگو ها را با کمک قیچی از پشت برش داده و باز کنید. پوست را از گوشت میگو جدا کنید ولی آن را از میگو جدا نکنید.

▪ سیخ های چوبی را از ۳۰ دقیقه قبل از استفاده در آب خیس کنید.

▪ میگوها باید بین ۳۰ دقیقه تا ۴ ساعت در یخچال قرار گرفته و مزه دار شوند.

آب لیمو ها را با پودر کاری، زیره، شکر، زنجبیل، پیازچه، سیر و نمک در مخلوط کن و یا غذاساز ریخته و آن را روشن کنید. روغن را کم کم در مخلوط بریزید تا مواد به حالت خمیر درآید. خمیر کاری را زیر پوست میگو ها بدهید و پوست را روی میگو ها بکشید. میگو ها را در کیسه ی پلاستیکی بپیچید و حداقل برای ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید (می توانید میگوها را تا ۴ ساعت مزه دار کنید).گریل فر را روشن کنید. میگو ها را برای ۱۵ دقیقه در دمای اتاق بگذارید، سپس ۲ عدد میگو در هر سیخ بزنید و آن ها را برای سه و نیم دقیقه کبابی کنید. سپس آن ها را بچرخانید و برای دو و نیم دقیقه دیگر کبابی کنید.می توانید برای پخت میگو ها از روش های دیگر مانند تفت دادن هم استفاده کنید.

مواد لازم

۳ عدد لیمو ترش

۱ قاشق غذاخوری پودر کاری

۲ قاشق چای خوری پودر زیره

۲ قاشق چای خوری شکر

۱ تکه زنجبیل

۲ عدد پیازچه

۲ حبه سیر

۱/۲ قاشق چای خوری نمک

۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۲۰ عدد بزرگ میگو


همچنین بخوانید: