image, بادام زمینی و کره آن چه فایده ای برای سلامتی دارد و چه ضررهایی

بادام زمینی دارای آنتی اکسیدان نیز می باشد. پس سلول را از خرابی و نابودی محافظت می کند، سیستم ایمنی را تقویت می کند.

منیزیم موجود در بادام زمینی، گرفتگی عضلانی را دور می کند.

بادام زمینی دارای فولات نیز می باشد. فولات از کم خونی، رنگ پریدگی و ضعف جلوگیری می کند.

بادام زمینی حاوی پتاسیم می باشد. پتاسیم موجب تنظیم فشار خون و تنظیم ضربان قلب می شود و از گرفتگی عضلانیجلوگیری می کند.

بادام زمینی، منبع خوب انرژی است.

بادام زمینی دارای پروتئین با کیفیت عالی می باشد.

بادام زمینی، دارای مقدار قابل توجهی ویتامین B3 می باشد، ویتامین B3 باعث افزایش کلسترول خوب ( HDL) می شود

فرایند پیری را به تعویق می اندازد و همچنین از بیماری آلزایمر جلوگیری می کند.

برای افزایش این ویتامین توصیه شده که مردان ۱۶ میلی گرم در روز و زنان ۱۴ میلی گرم در روز بادام زمینی مصرف کنند.

ویتامین E نیز در بادام زمینی وجود دارد. ۲۸ گرم بادام زمینی در حدود ۱۰درصد نیاز روزانه بدن به این ویتامین را تأمین می کند.

فسفر در بادام زمینی وجود دارد که جلوی ضعف و خستگی را می گیرد. بدون کلسترول می باشد.

رزوراترول ( resveratrol)ماده مفیدی برای سلامت قلب که در پوست قرمز بادام زمینی نیز یافت می‏شود.

بادام زمینی موجب گشاد شدن رگ های بدن و تسهیل جریان خون می شود و از لخته شدن خون و سکته مغزی جلوگیری می کند.

یک رژیم دارای بادام زمینی، به خاطر افزایش منیزیم، فولات، فیبر، مس و ویتامین E ، خطر بیماری قلبی را کم می کند.برای جلوگیری از بیماری قلبی،در رژیم غذایی روزانه خود حتمابادام زمینی را بگنجانید.

خوردن کره ی بادام زمینی خطر پیشرفت سنگ کیسه صفرا را کم کرده اید.

میوه نارس آن، ترشح شیر را زیاد می کند وباعث افزایش شیر می شود.

روغن بادام زمینی، ملین و رفع کننده یبوست می باشد.

برای تقویت ریه و طحال مفید است .

نرم کننده سینه است . سرفه خشک را برطرف می کند .ملین است .

به هضم غذا کمک می کند .

خوردن روغن بادام زمینی چون فاقد کلسترول است برای افرادی که چربی خون بالا دارند مفید است.از جمع شدن چربی در رگها جلوگیری می‌کند.

بادام زمینی برطرف کننده خستگی شدید می‌باشد.

کسانی که بهت زده یا بی‌حوصله هستند ۱۰ صبح و ۵ بعدازظهر ۳۰ عدد بادام زمینی با کمی عسل میل کنند.

مقدار روی و ید در بادام زمینی زیاد است در نتیجه کسانی که گواتر دارند بادام را در برنامه ی غذایی خود بگنجانند.

بادام زمینی برطرف کننده سودا است. بادام زمینی ضد رطوبت معده است.

بادام زمینی برطرف کننده زخم مثانه و سوزش مجاری ادرار می‌باشد.

به علت بالا بودن میزان کالری ،باید بادام را جایگزین غذاهای چرب کنید ، نه اینکه به مواد دیگر اضافه کنید.

کلسیم و ویتامین D موجود در بادام زمینی برای سلامت استخوان و دندان مفید است.

فواید بادام زمینی برای پوست و مو:

کسانی که کف دستشان پوسته پوسته می‌شود علاوه بر خوردن بادام زمینی آن را به کف دست بمالند.

برای درمان شوره و ریزش مو قبل از حمام بادام زمینی را به سر بمالند.

مصرف بادام زمینی در دیابت:

بادام زمینی دارای منبع فراوانی از فیبر غذائی و کربوهیدرات است و میزان افزایش قند و انسولین در مبتلایان به دیابت نوع ۲ را تنظیم می کند و مصرف ۲۵ گرم بادام زمینی ۵ روز یا بیشتر در هفته ، ۲۵ درصد بیماری های مرتبط با قند را کاهش می دهد.

مصرف بادام زمینی در افراد چاق:

به خاطر دارا بودن چربی و کالری زیاد، به افراد چاق توصیه می شود که به میزان کم ار آن بخورند. بیشتر از ۱ مشت بادام زمینی موجب افزایش وزن می گردد.

مصرف بادام زمینی در بارداری:

مصرف بادام زمینی در دوران بارداری ممکن است موجب بروز حساسیت در کودکان آنها شود.

مصرف بادام زمینی در طول دوران بارداری،باعث آلرژی بادام زمینی در کودکان می شود اما صرفاً نشان می دهد، کودکانی که مادران شان در طول دوران بارداری، بادام زمینی مصرف کرده اند، هنگامی که تست های آلرژی می دهند، حساسیت بیشتری را نسبت به آلرژی از خود نشان می دهند.

مضرات و موارد احتیاط مصرف بادام زمینی:

معمولا آلرژی افراد به بادام زمینی، در دوران کودکی ظاهر می شود. اولین نشانه های آلرژی به بادام زمینی به صورت آبریزش بینی یا خارش پوست در قسمت هایی از بدن می باشد. نشانه های بعدی شامل: تهوع، استفراغ، اسهال، ناراحتی شکمی، سوزش زبان، سختی تنفس ، گلودرد یا درد در دیگر نواحی بدن، افت ناگهانی فشار خون، سرگیجه واست.پس با دیدن علایم اولیه از این موارد حتما به پزشک مراجعه کنید.


همچنین بخوانید: