۱-قابلمه بزرگی را روی حرارت متوسط قرار دهید و ۲ قاشق روغن داخل آن بریزید.

پیاز خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم شود. بعد گوشت چرخکرده را اضافه کنید

و با نمک و فلفل آن را مزه دار کنید. گوشت را تفت دهید تا رنگش تغییر کند و قهوه ای شود.

۲-فلفل دلمه ای سبز و قرمز، سیر و گوجه خرد شده را نیز به گوشت اضافه کنید و تفت دهید.

رب گوجه، آب گوشت، جعفری خرد شده، ریحان و پونه خشک شده را داخل سوپ بریزید

و اگر لازم است مجددا کمی نمک و فلفل اضافه کنید.

۳-در قابلمه دیگری برنج را با ۲ لیوان آب روی حرارت قرار دهید تا برنج نرم شود

سپس برنج را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید. زمانی که سوپ به جوش آمد، حرارت را کم کنید.

در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید سوپ به مدت ۳۰ دقیقه آرام آرام بپزد و جا بیفتد.

۴-هر از گاهی سوپ را هم بزنید و اگر لازم است مقداری آب به سوپ اضافه کنید.

وقتی سوپ آماده شد آن را در ظرف مناسب بریزید

روی آن را با پنیر و جعفری خرد شده تزیین و بصورت گرم نوش جان کنید.

مواد لازم:

گوشت چرخکرده ۴۵۰ گرم

روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه

پیاز خرد شده ۱ عدد

فلفل دلمه ای قرمز خرد شده ۳/۴ فنجان

فلفل دلمه ای سبز خرد شده ۳/۴ فنجان

گوجه خرد شده ۴۰۰ گرم

رب گوجه ۱ فنجان

آب گوشت ۲ فنجان

جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

برگ ریحان خشک شده ۱/۲ قاشق چایخوری

پونه کوهی خشک شده ۱/۴ قاشق چایخوری

برنج ۱ فنجان

پنیر چدار یا موزارلا برای تزیین( اختیاری)

سیر خرد شده ۲ حبه


همچنین بخوانید: