حدود ۶۰ درصد از مرغ هایی که به فروش می روند، حاوی کامپیلوباکتر هستند. با این حال، باکتری کامپیلوباکتر به واسطه تماس با حرارت زیاد در فرآیند پخت وپز از بین می رود.

متاسفانه، یکی از اشتباهات رایجی که می تواند مشکل ساز شود، همین شستن مرغ های خام قبل از پخت وپز است. دلیلش هم این است که همراه با شستن مرغ خام، کامپیلوباکتر می تواند به قسمت های مختلف آشپزخانه منتقل شود. برای پیشگیری از انتشار آلودگی پس از شستن مرغ، حتما از تخته، چاقو و دستکش جداگانه برای این کار کمک بگیرید و وسایل مخصوص پاک کردن و شستن مرغ را پس از اتمام کار، به خوبی بشویید.


همچنین بخوانید: