image, آن چه که درباره خواص مصرف نارگیل باید بدانید

▪ گوشت نارگیل دیرهضم است برای ضم آسان با شکر خورده شود.

▪ خاکستر پوست نارگیل باعث سفیدی دندان می‌شود به این طریق که مسواک را آغشته به پودر خاکستر نارگیل کرده و طبق روش مسواک زدن دندانها را مسواک بزنید.

▪ نارگیل برای تقویت حافظه مفید است.

▪ گوشت نارگیل برای رفع درد مثانه استفاده می‌شود.

▪ برای اخراج احشام کرم معده و روده و کرم کدو گوشت نارگیل را میل کرده و کمی سرکه همراه آب بالای آن بخورند.

▪ گوشت نارگیل درد کمر را کاهش می دهد.

▪ نارگیل محرک مراکز عصبی دستگاه تناسلی است.

▪ در مناطق شرجی مالیدن روغن نارگیل به مو از ریزش آن جلوگیری می‌کند.

▪ مالیدن خاکستر پوست نارگیل به صورت باعث باز شدن رنگ رخسار و از بین رفتن کک مک می‌شود.

▪ از ریشه‌های نارگیل (پوست اول) می‌توان طنابی درست کرد که دارای مقاومت زیادی است و در آب شور پوسیده نمی‌شود.

▪ گوشت نارگیل تقویت کننده کبد است.

▪ نارگیل میوه ای با طبع گرم و خشک ، که برای از بین بردن بوی بد دهان بسیار مفید است.

▪ کسانی که از رماتسیم رنج میبرند خوردن این میوه توصیه میشود.

▪ به دلیل بالا بودن کالری این میوه ، مصرف آن چاق کننده است

▪ در افزایش ش.ه.و.ت و همچنین افزایش اسپرم نقش موثری دارد.

▪ خوردن نارگیل با شکر بسیار مقوی و همچنین افزایشی دهنده خون است.

▪ برای زخم معده مفید است.

▪ برای زود پخته شدن گوشت مقداری از نارگیل را در آن بیندازید.

▪ برای تقویت مو خاکستر چوب نارگیل + حنا به روی سر بگذارید.

▪ اگر بعد از خوردن داروهای ضدکرم مقداری روغن نارگیل خورده شود در از بین رفتن کرم بسیار مؤثر است.

▪ یک ژل خوب برای تقویت مو و نگهداری مو: پودر نارگیل ۴ قاشق مرباخوری + عرق مورد یک استکان + عرق گزنه یک استکان + پودر نارگیل را با اینها خوب مخلوط کرده سپس یک قاشق کتیرا به آن اضافه نموده در مخلوط کن مخلوط نموده صاف کنید به مو بزنید.

▪ یک شاداب کننده پوست: پودر نارگیل ۲ قاشق غذاخوری با یک استکان شیر خوب مخلوط کنید سپس به پوست بمالید و یک ساعت بعد بشویید.

▪ نارگیل کپک زده مضر است نخورید.

▪ برای تقویت سلولهای مغزی نارگیل تازه را همراه با عسل میل نمایید این باعث می‌شود کند ذهنی رفع گردد.

▪ آب نارگیل جهت درمان اختلالات روانی بخصوص خستگی مغز و ضعف قوای فکر بسیار مناسب است.

▪ کسانی که دچار کمبود نطفه شده‌اند از این نسخه استفاده کنند: پسته ۱۰ عدد + گردو ۱ عدد + فندق ۲۰ عدد + کنجد ۲ قاشق غذاخوری + نارگیل ۲ قاشق غذاخوری با عسل مخلوط کرده صبح ها با شیر بخورند ابتدا معجون را خوب جویده بعد شیر بخورند.

▪ . برای درمان بواسیر روزی ۲ قاشق روغن مایع میل کرده یک قطره چکان روغن نارگیل داخل مقعد تزریق نموده تا بواسیر درمان گردد.

برای تقویت مژه و ابرو ۲ عدد فندق را سوخته با یک قاشق چای خوری روغن کرچک یک قاشق روغن نارگیل با سوزانده فندق مخلوط نموده هر شب مژه و ابرو را چرب نمایید.

نارگیل با نام علمی Coeos nucifera در حدود سه هزار سال پیش در جنوب آسیا کشت می شده است. در حال حاضر درخت نارگیل در تمام مناطق استوائی وجود دارد .

مردم اقیانس آرام نارگیل را بعنوان یک غذای اصلی مصرف می کنند و از تمام قسمت های این درخت استفاده می برند .

مقدر بسیار کمی نارگیل در فلوریدا تولید می شود که به مصرف داخلی می رسد نارگیل درختی است که بطور قائم بالا می رود . ارتفاع آن به ۳۰ متر و قطر تنه آن تا یک متر می رسد برگهای آن دراز و بطول ۴ تا ۵ متر و مرکب از چند برگچه باریک و دراز است . طول برگچه ها حدود یک متر می باشد . رنگ ها سبز روشن است میوه نارگیل مانند خوشه ، شامل چندین نارگیل به اندازه های مختلف است .میوه نارگیل کروی شکل است که قسمت خارجی آن ضخیم و سفت و متشکل از الیاف نباتی و داخل آن نیز صاف و سخت می باشد . در قاعده نارگیل سه سوراخ دیده می شود که چشم های نارگیل نامیده می شود . برای استفاده از مایع داخل نارگیل که شیر نارگیل نامیده می شود این سوراخها را باید با جسم نوک تیزی باز کرد و مایع دارون آنرا بیرون آورد . سپس با چکش آنرا بشکنید و از گوشت داخل آن استفاده کنید . البته می توانید بعد از بیرون کشیدن شیر ، نارگیل را در داخل فر در درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت بمدت نیمساعت قرار دهید تا نارگیل خود را بشکند .درخت نارگیل در هر سال حدود پنجاه عد نارگیل می دهد . نارگیل هنگامیکه نارس است مقدار یبشتری شیر داردولی بتدریج میوه می رسد مقدار شیر آن کمتر می شود .برای خرید نارگیل همیشه میوه ای را انتخاب کنید که سنگین باشد ضمنا آنرا تکان دهید که صدای شیر داخل آنرا بشنوید زیرا نارگیل اگر بدون شیر باشد حتما کهنه است و یا اینکه شیرش بیرون آمده و هوا کشیده و خراب شده است .

ترکیب شیمیایی

گوشت نارگیل دارای آنزیم های مختلف مانند انورتین ، اکسیداز و کاتالاز می باشد . در شیر نارگیل اسید های آمینه مختلفی مانند هیستدین ، آرژینین ،لیزین ف تایروزین ،تریپتوفان ، پرولین ،لوسین و آلانین موجود است . در صد گرم گوشت تازه نارگیل مواد زیر موجود است:

انرژی

۳۵۰ کالری

آب

۵۰ کالری

پروتئین

۳/۵ گرم

چربی

۳۵ گرم

مواد نشاسته ای

۹ گرم

کلسیم

۱۲ میلی گرم

پتاسیم

۲۵۰ میلی گرم

سدیم

۲۵ میلی گرم

فسفر

۹۵ میلی گرم

آهن

۱/۸ میلی گرم

ویتامین ب ۱

۰/۰۵ میلی گرم

ویتامین ب ۲

۰/۰۲ میلی گرم

ویتامین ب ۳

۰/۵ میلی گرم

ویتامین ث

۳/۲ میلی گرم

خواص داروئی:

گوشت سفید نارگیل از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است و شیر نارگیل کمی گرم و مرطوب است.

نارگیل بدلیل داشتن چربی زیاد و مواد مغذی چاق کننده است.

حرارت داخلی بدن را افزایش می دهد.

برای خوشبو کردن دهان مفید است.

ضعف کبد را درمان می کند.

برای برطرف کردن بواسیر مفید است.

ادرار را زیاد می کند.

درد مثانه را رفع می کند.

زخم های بدن را مداوا می کند.

کرم معده و روده ، مخصوصا کرم کدو را از بین می برد.

برای تقویت دستگاه هاضمه مفید است.

ریشه درخت نارگیل ضد تب و ادرار آور است.

ریشه درخت نارگیل برای ناراحتی های کبدی مانند یرقان مفید است.

دم کرده ریشه درخت نارگیل برای معالجه اسهال خونی مفید است.

برای دفع سنگ کلیه شیر نارگیل را با برگ سنا مخلوط کرده و بنوشید.

نکاتی در مورد آب نارگیل :

در خلال جنگ جهانی دوم و در منطقه South Pacific ، جایی که جنگ بین نیروهای ژاپنی و آمریکایی در جریان بود ، پزشکان با استفاده از آب نارگیل جان عده زیادی از مجروحان جنگی را از مرگ نجات دادند . دانشمندان متوجه شده بودند که آبی که درون نارگیل های سبز و جوان وجود دارد از لحاظ ساختار بسیار به پلاسمای خون شباهت دارد (ایزوتونیک است : دارای سطح الکترولیت برابر با خون میباشد). آب نارگیل استریل بوده به راحتی توسط بدن جذب میشود و به گلبولهای قرمز خون آسیب نمی رساند . همچنین حاوی مقدار زیادی پتاسیم همچنین کلسیم ، منیزیم ، سودیم ، شکر و مقدار کمی ویتامین سی C بوده که آن را به جایگزین مناسبی برای پلاسمای خون تبدیل میکند . بنابراین در شرایط وخیم جنگی ، با تزریق آب نارگیل به مجروحین جنگی هر دو طرف (آمریکائی و ژاپنی) جان عده زیادی از مرگ نجات یافت .

▪ آب نارگیل که درون نارگیل های سبز و جوان است را نباید با شیر نارگیل که چرب بوده و درون نارگیل های رسیده وجود دارد اشتباه گرفت .

▪ خوردن آب نارگیل به همراه یک قاشق غذاخوری روغن زیتون در سه روز متوالی باعث از بین رفتن کرمهای روده ای میشود .

▪ آب نارگیل باعث بهبود بیماریهای ادراری از جمله تکرر ادرار میشود .

▪ مصرف آب نارگیل باعث شکسته شدن سنگهای کلیه میشود .

▪ آب نارگیل برای جلوگیری از حالت تهوع و استفراغ بسیار مفید است .

▪ آب نارگیل حاوی مونولورین monolaurin بوده که ضد ویروس و ضدباکتری است و در از بین بردن ویروسهایی مانند ویروس ایدز ، تبخال و آنفولانزا استفاده میشود .

همانطور که گفته شد به مایعی که در داخل نارگیل وجود دارد شیر نارگیل گفته می شود . ولی باید اضافه کرد که با له کردن و چرخ کردن گوشت سفید نارگیل نیز شیری بدست می آید که بان شیر نارگیل گفته می شود . و در اکثر مورد منظور از شیر نارگیل شیر است که از گوشت نارگیل گرفته می شود . شیر نارگیل یک غذای کامل است که می توان آن را با شیر مادر مقایسه کرد:

خواص شیر نارگیل:

شیر نارگیل هم ملین و هم ضد اسهال است.

برای رفع اسهال خونی مفید است.

برای برطرف کردن آب آوردگی بدن از شیر نارگیل استفاده کنید.

شیر نارگیل ضد سم است.

برای پائین آرودن تب مفید است.

برای معالجه بیماریهای پوستی مفید است.

خواص روغن گوشت نارگیل روغن نارگیل از تقطیر گوشت سفید نارگیل بدست می آید.

برای معالجه بیماریهای پوستی بکار می رود.

حافظه و هو ش را تقویت می کند.

درد مثانه را رفع می کند.

کرم کدو و کرمهای دیگر روده را دفع می کند.

در درمان کمر درد موثر است.

معالج بواسیر است.

محرک نیروی ج.ن.س.ی است.

مضرات نارگیل

نارگیل دیر هضم است و در بدن تولید خلط میکند بنابراین بهتر است با شکر خورده شود.

این میوه به دلیل گرم بودن ممکن است در گرم مزاجان اشکالاتی تولید کند از این نظر این گونه افراد باید آن را با میوه های ترش، لیمو و یا هندوانه بخورند، خوردن آن برای سرد مزاجان و سالمندان بسیار مفید است و اشکالی تولید نمیکند


همچنین بخوانید: